Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc pentru intrebare. Au ajuns si la mine unele zvonuri.aurelian_solomon scrie:Buna, MTX 14 isi pierde din rigiditate in timp?
Sunt dezamagit.... si eu care voiam un mtx14 ``muiat`` ca sa ma apuc de feeder...Dan Mitranescu scrie:Multumesc pentru intrebare. Au ajuns si la mine unele zvonuri.aurelian_solomon scrie:Buna, MTX 14 isi pierde din rigiditate in timp?
Acest lucru este ultima inventie, izvorata din frustrarea produsa de MTX-uri .
Pe la colturi , oameni care nu au avut in viata lor acest produs , vorbesc numai din auzite sau ca le impune slujba sau afacerea.
Pe undeva au dreptate . "Lansetele MTX isi pierd din rigiditate in timp ".
Dar ii intreb eu pe initiatorii acestor idei :
- cat la suta se inmoaie ? 1% , 2 % --- sau 50 % ? Am sa fac un test in acest sens. O demonstrez si pe asta daca m-au provocat. Eu nu am observat aceasta "inmuiere" atat de evident cum o spun altii si pescuiesc cu ele de 7 ani .
- care sunt modelele de lansete care nu se inmoaie dupa criteriile dansilor ?
- cea mai "inmuiata" MTX14 arunca mai bine ca cea mai noua dintre cele prezentate ( spre vanzare de cele mai multe ori)
-daca "se inmoaie" de ce majoritatea celor de aici , unde fiecare metru conteaza in aruncare , pescuiesc in continuare cu ele ? Nu sunt vanzatori in magazine si fac dovada ca stiu sa isi aleaga echipamentul :
http://www.crapmania.ro/forum/dan-mitra ... 83-45.html
- de ce toti baietii care arunca in casting folosesc lansete cumparate acum 1-5 ani ? Aici amintesc pe Iohann si Cristi Mihalcea . Nu sunt decat primii doi din tara la aruncari !!! Totodata sunt lansetele lor personale ( Iohann MTX14 spod si Cristi MTX14 )
- sunt mii de lansete MTX pe piata , de peste 7 ani . De ce nu le vinde nimeni daca se inmoaie ?
-daca in competitii , unde le omoara pescarii , nu se "inmoaie" incat sa se simta acest lucru in aruncari , atunci la un pescar de placere cand se vor inmuia , de i se explica cu atat "talent" cum sta treaba cu lansetele?
P.S. Pana acum erau prea tari , acum se inmoaie .
Sunt multe modele de rod-pod-uri care vin in cateva saptamani. De buzz bari nu stiu nimic. Poate in viitor.CRAPULL scrie:Nenea Dan niste buzz bari din inox gen chub sunt in linia de productie anul acesta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dan Mitranescu scrie: P.S. Pana acum erau prea tari , acum se inmoaie .
Pentru astfel de situatii oferim gratuit un metru de smirghel.jdmishere scrie:
Sunt dezamagit.... si eu care voiam un mtx14 ``muiat`` ca sa ma apuc de feeder...
Prima a fost cea mai buna. Acum ceva ani cand le fortam prin concursuri :osc1or scrie:Dan Mitranescu scrie: P.S. Pana acum erau prea tari , acum se inmoaie .
Chiar ca..)
Baracuda e alta mancare de peste.Allen Besnovich scrie:Osc1or tu de unde stii ca tu ai Baracuda)))))