Winston scrie:Oamenii cauta distribuitori pe EU.Poate e interesat vre-un magazin de pe la noi?
Am sunat in fabrica.
In mai sunt la noi.
Zilele acestea aflu pretul , iar in doua saptamani am mostra in magazin .
Bv Dane..i-am intrebat azi pe pagina lor de facebook daca se pot schimba si tonalitatile..si cica da
Intr-o saptamana promit si un video cu modelul asta V3
Winston scrie:Oamenii cauta distribuitori pe EU.Poate e interesat vre-un magazin de pe la noi?
Am sunat in fabrica.
In mai sunt la noi.
La ei pe site setul de 3+1 este aproximativ 400 ron, separat inca un senzor costa 55 ron...preț final aproximativ 450 RON, la ei.
...sa vedem la noi cat ajung.
Au inregistrat modelul in Europa. O sa coste putin asta , dar oricum scoatem aceleasi preturi ca in Polonia.
Sper sa fie la pretul ala , dar nu cred . Poate este pretul de la modelul pe care il aduce si Hakuyo in doua saptamani ( cu statia de la 2013 ).
Asta este altceva.
Am sunat in fabrica.
In mai sunt la noi.
Ca de obicei la noi ajung după ce se satura alți de ei...
Dacă poți ia și pt mine un set 4+1 sau dacă știe cineva de unde sa comand un set ca deja în mai e cam târziu.
Este modelul 2014..nici pe site la ei nu este macar..ce naiba.Ce vezi tu daca ai intrat pe site e modelul asemanator celui de la hakuyo,si versiunea mai veche V2 a celor aflati in discutie in topic.
Lasati-l pe Dan sa aduca cateva seturi de proba,bine ca poate, bine ca vrea,si apoi o sa ne declaram multumiti sau gica contra.
crocodilu76 scrie:Eu vorbeam de modelul v3 care ma intereseaza nu de v2 ma refeream în general ca multe produse se satura alți de ele și după aia apar și la noi.
Pai cine s-a saturat de v3 , pentru ca eu nu i-am gasit decat in forma de prezentare .
P.S. Swingerele de la firma poloneza au fost preluate dupa ce la noi au fost pe piata cel putin un an.