1. Mitsubishi L200 Warrior, fabr 2003, 2600 diesel, inmatriculat in RO, taxa nerecuperata, autotutilitara, impozit cca 400 lei/an, volan pe dreapta.
Dotari: AC, 4 geamuri electrice, tapiterie piele, 4X4 Hi+Low si diferential blocabil, totul functional, prelata pt bena. Anvelope de iarna noi, rulate cca 2000 km (BFG Winter Slalom, 265/70/R16) + 4 anvelope de rezerva cu grad de uzura cca 50% + 2 anvelope noi, reesapate.
Lucrari efectuate in 2013:
- schimbat distributia;
- schimbat cele 4 curele de accesorii;
- schimbat toate uleiurile, lichidul de frana si de servo, antigelul;
- schimbat toate filtrele;
- schimbat caloriferul de caldura (am trimis la Brasov caloriferul spart, mi-au facut in circa 7 zile unul identic, nou, la pretul de 250 lei);
- curatat 3 injectoare (cel dinspre habitaclu, nr 4, nu a iesit...);
- masurat compresia, rezultatul este excelent, am dovada;
- schimbat buton avarii;
-desfacut electromotorul, curatat, reglat;
- curatat EGR-ul;
- verificat instalatia de aer conditionat, incarcat cu freon;
- gresat cruci cardanice, etc.
Pret: 5000 euro.
2. Echipament complet pentru pescuit la crap:
- rod-pod Solar EuroWorldwidePod + buzz-bari PoziLoc (extensibili) pt 4 lansete = 1.000 lei;
- set complet Delkim 4+1, cu geanta de pastrare originala, cu DuoCarb si NiteLitePro = 3.000 lei;
- 4 lansete PelzerProfile, 3,90m, 3,5lb, inel plecare 40 = 1.600 lei; bonus: baston nadire Zarguzon de 20+husa de pastrare Fake;
- 5 mulinete Shimano Ultegra XSB cu fir de 0,28 + 7 tamburi de rezerva (4 cu fir de 0,40, 3 cu fir de 0,20) = 2.200 lei;
- cort Pelzer Domicile 2 man + winterskin + groundsheet = 1.000 lei;
- saltea primire Nash MonsterCarpCradle= 350 lei;
- pat Anaconda + sac de dormit Jaf = 400 lei.
Tamburii de rezerva sunt: 3 X 6000 cu fir de 0,20; 3 x 10000 cu fir de 0,40; 1 X 14000 cu fir de 0,40.
Am pus foto cu husele pt a se vedea cum am pastrat lansetele si mulinetele.
Am pus foto detaliate cu salteaua pt a se vedea "ciupiturile": una pe saltea si doua pe husa (cea de pe saltea este de la ac, cele de pe husa sunt de la transport sau din beci - am avut doi sobolani o perioada....). "Ciupiturile" au cel mult 0,5 cm lungime, nu afecteaza "functionalitatea", doar zgaraie ochiul...
Buna ziua. Nu stiu in ce masurabmai e valabil anuntul. As fi interesat ce culori aveti la nitelite si daca se dau separat de setul de avertizori si daca mai aveti salteaua?
Cu respect
Nu dau separat setul de NiteLite; avand in vedere ca dau setul complet, de 4 senzori si statie cu 3.000 lei (cand 4 senzori noi costa 2.800 lei), se poate considera ca DuoCarb-ul si NiteLitePro-ul, la care se adauga geanta de transport, sunt cadou...