lansete anaconda

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ingerasdefoc
Puncte: 0

Re: lansete anaconda

Mesaj de ingerasdefoc »

m-am hotarat sa imi iau 4 shimano beastmaster.o fi anaconda peste shimano la lansete?

vasea

Mesaj de vasea »

In primul rand la aspect sunt finisate frumos fara repros apoi au o actiune semi rapida fata de celalte care sunt mai rigide, nu sunt foarte iuti si sunt mai iertatoare cu cei incepatori la aruncat dar sunt in schimb puternice au rezerva de putere cum se spune iar in drill simteam si un caras de 300 de grame asta la o lanseta care arunca un momitor de 100 110 grame la 100 de metri lejer si are 300 si ceva de grame de asemenea erau mai precise decat orice alta lanseta care am aruncar nimeream un loc de 1 mp la 100 de metri

darius123

Mesaj de darius123 »

Am avut lansete Anaconda Sensible Touch III si Avalanche si sunt superbe.Foarte usoare( 275 grame avalanche), ultra slim, frumos lucrate. Asa cum zicea si colegul mai sus, sunt lansete de placere, nu sunt pentru pescuit in conditii extreme. Cu o mulineta Ultegra 5500 Ci4, sunt niste bijuterii si te bucuri de orice peste (caras, ciortan) .Nu necesita tehnica speciala si forta sa o incarci pentru a atinge distante de pana in 80-90. Singurul semn de intrebare il am asupra spigotului care mi se pare prea subtire (cat un creion), dar cine cumpara astfel de lansete trebuie sa gandeasca ca nu are un Mtx 14 in mana .
Preturile sunt cam mari (150-180 euro) si nu stiu cate persoana ar da banii astia pe o Anaconda cand poate sa se orienteze spre Shimano, Sonik, Fox, etc.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

receptionat.raman pe shimano.multumesc

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

[quote=Am avut lansete Anaconda Sensible Touch III si Avalanche si sunt superbe.Foarte usoare( 275 grame avalanche), ultra slim, frumos lucrate.
Preturile sunt cam mari (150-180 euro) si nu stiu cate persoana ar da banii astia pe o Anaconda cand poate sa se orienteze spre Shimano, Sonik, Fox, etc.
In primul rand la aspect sunt finisate frumos .. nu sunt foarte iuti si sunt mai iertatoare cu cei incepatori iar in drill simteam si un caras de 300 de grame asta la o lanseta care arunca un momitor de 100 110 grame la 100 de metri lejer .. asemenea erau mai precise decat orice alta lanseta ...
Multumesc pt raspunsuri :!: va pare mare pretul :?: si trimit si in Romanika
ANACONDA XCOVERY II 360cm oder 12ft 3,0lb Wurfgewicht DIE SCHLANKE MIT MEGA-POWER & VIEL GEFÜHL
Art.Nr.: 5667361
Lieferzeit: sofort lieferbar / ready to deliver
statt: 139,90 €
Du sparst: 82,13 €
bei...jetzt nur: 57,77 €
credeti ca la acest pret e o achizitie buna :?:au si 3,90 putin mai scumpa,7-8euro :idea:

Alin Galbenu
Moderator

lansete anaconda

Mesaj de Alin Galbenu »

Daca ai copiat de la nordfishing , magazinul din Austria, ai uitat sa precizezi ca transportul va fi 24€.

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

Allen Besnovich scrie:Daca ai copiat de la nordfishing , magazinul din Austria, ai uitat sa precizezi ca transportul va fi 24€.
Despre ei e vorba,am sters in ideea de a nu incalca regulamentul,am uitat ca sunt permise trimiteri spre mag.de afara.Un MARE magazin on-line romanesc percepea pana mai'' ieri-alalta.''25 roni pt.transportul unui plic de carlige si a unui kil de ttx de la Bucuresti pan'laPloiesti :oops:.Iata ce zice pe site la austrieci:
In countries listed below the prices indicated are valid for a package up to 30 kg. too, you will be charged no fee for bulky rods. Moreover, only by request and agreement...
Romania € 11.99 - delivery time 2-3 business days

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Da, dar atunci cand vei face transferul bancar, vei observa ca la o suma de 300EUR, banca ta va percepe un comision de exact 12EUR.
Iti spun sigur, pentru ca am facut 2 comenzi pana acum la ei. Intradevar, baietii trimit cadouri la sume peste 277EUR, ultima data am primit o lanseta de spin shimano.
Dar mereu am platit acelasi transport, iar banca de tranzactie a fost ING. Poate la alta banca este mai mic comisionul de transfer catre Austria, chiar ar fi bine sa aflam.

vasea

Mesaj de vasea »

Am intrebat la totalfishing acum cateva zile de modelul asta si mi-au dat un pret surprinzator de mic( cred ca am sa ma intorc la prima dragoste) asa ca nu te complica si vb cu danr de la totalfishing

vasea

Mesaj de vasea »

Codul pentru anaconda xcovery 3,9 m 3,5 lbs este 5621391 daca nu ma insel

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”