Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Care ar fi pretul pe bucata sau setvasea scrie:Am intrebat la totalfishing acum cateva zile de modelul asta si mi-au dat un pret surprinzator de mic( cred ca am sa ma intorc la prima dragoste) asa ca nu te complica si vb cu danr de la totalfishing
O varinta zic eu mai ok este Paypal, ieri am facut o plata catre carpfishing.de de 104 euro si vreau sa-ti spun ca nu mi-a luat comision. Am folosit card de debit Raiffeisen .Allen Besnovich scrie:Da, dar atunci cand vei face transferul bancar, vei observa ca la o suma de 300EUR, banca ta va percepe un comision de exact 12EUR.
Iti spun sigur, pentru ca am facut 2 comenzi pana acum la ei. Intradevar, baietii trimit cadouri la sume peste 277EUR, ultima data am primit o lanseta de spin shimano.
Dar mereu am platit acelasi transport, iar banca de tranzactie a fost ING. Poate la alta banca este mai mic comisionul de transfer catre Austria, chiar ar fi bine sa aflam.
Daca nu gresesc altii s-au abatut de la subiect si nu o singura data- toate postarile tale din acest topic se refera doar la costuri si comisioane bancare(fapt pt.care dealtfel ti-am si multumit),de parca acestea ar defini o caracteristica tehnica sau vizuala a lansetelor Anaconda despre care nu retin ca tu sa fi pomenit cevaAllen Besnovich scrie:La comentarii echipamente sa stii ca nu prea vorbim despre localizarea crapului dar la "Discutii generale despre pescuit" chiar vorbim despre localizarea crapului. Poate cauti intai, data viitoare, si apoi critici !
Total de acord. Mai mult, mi se pare jenanta aceasta agresivitate in promovarea lansetei MTX, cum intreaba cineva de o lanseta potrivita stilului personal de pescuit, cum apar mai nou si moderatori (impartiali desigur) cu recomandarea.iulius 2010 scrie:Daca nu gresesc altii s-au abatut de la subiect si nu o singura data- toate postarile tale din acest topic se refera doar la costuri si comisioane bancare(fapt pt.care dealtfel ti-am si multumit),de parca acestea ar defini o caracteristica tehnica sau vizuala a lansetelor Anaconda despre care nu retin ca tu sa fi pomenit cevaAllen Besnovich scrie:La comentarii echipamente sa stii ca nu prea vorbim despre localizarea crapului dar la "Discutii generale despre pescuit" chiar vorbim despre localizarea crapului. Poate cauti intai, data viitoare, si apoi critici !.Mai mult Vasea a pomenit expresia ''invinuita ''(localizarea crapului)tocmai pt.a sublinia comportamentul lansetei in aruncare(eu asta am inteles,chiar si asa-zisele critici la adresa altor bete eu am perceput-o ca o pledoarie pro x-covery) si asta e si ce am vrut sa aud referitor la ceea ce-mi doresc,practic omul mi-a oferit in 2-3 postari informatii complete despre bat
![]()
Am avut si eu mtx-uri si nu m-am impacat deloc cu ele,cu toate ca sunt multe aspecte pe care le-am apreciat la ele
@Vasea am uitat ceva:x-covery sunt lacuite,sau au blancul mat