lansete anaconda

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

iulius 2010
Puncte: 0

Re: lansete anaconda

Mesaj de iulius 2010 »

Intamplator banca mea e acceasi cu a lor sper sa fie mai ingaduitori ca m-au jecmanit cu varf si-ndesat de vreo8 ani incoace :mrgreen: .Nu comis.si taxa de transport ma sperie cat gandul de a cumpara(mai ales)lansete despre care macar n-am auzit o vorba ce sa le mai vezi,pipai,testa doar pe motiv ca-s ieftine :twisted: @vasea&@aleen sunteti amabili,merci pt.sfaturi :!: astept si alte detalii despre lansete,caci pusesem din''iarna''ochii pe p-maker sau x-covery,si inca le mai vreau :idea:

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

vasea scrie:Am intrebat la totalfishing acum cateva zile de modelul asta si mi-au dat un pret surprinzator de mic( cred ca am sa ma intorc la prima dragoste) asa ca nu te complica si vb cu danr de la totalfishing
Care ar fi pretul pe bucata sau set :?:

bradlly

Mesaj de bradlly »

Allen Besnovich scrie:Da, dar atunci cand vei face transferul bancar, vei observa ca la o suma de 300EUR, banca ta va percepe un comision de exact 12EUR.
Iti spun sigur, pentru ca am facut 2 comenzi pana acum la ei. Intradevar, baietii trimit cadouri la sume peste 277EUR, ultima data am primit o lanseta de spin shimano.
Dar mereu am platit acelasi transport, iar banca de tranzactie a fost ING. Poate la alta banca este mai mic comisionul de transfer catre Austria, chiar ar fi bine sa aflam.
O varinta zic eu mai ok este Paypal, ieri am facut o plata catre carpfishing.de de 104 euro si vreau sa-ti spun ca nu mi-a luat comision. Am folosit card de debit Raiffeisen .

Singurul dezavantaj este ca-ti ia cursul interbancar care este mai mare cu aproximativ 3 %. Echivalentul a 104 euro in lei a fost 474 lei. Deci un euro a fost cotat la 4,56 lei.

Daca mai ai si pe cineva in tara unde se afla magazinul si vrea sa te ajute atunci clar mai scazi costurile de transport. Dau exemplu tranzactia de mai sus: eu am un prieten in Berlin, produsul meu ( un costum Trakker cu greutatea de 1 kg ) a costat 97 euro la care s-au adaugat 7 euro transportul pana la el. Coletul a ajuns azi la el si il va pune la Atlasib cu costul de 1 euro/kg pana in Bucuresti.
Costul coletului de la magazin catre mine ar fi fost 20,50 euro si pe varianta mea am mai economisit 12,50 euro.

Stima.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

danr

Mesaj de danr »

salut,

preturile la TotalFishing sunt urmatoarele
5621361 ANACONDA X-Covery3 3,00lb 12ft - 376 ron
5621362 ANACONDA X-Covery3 3,25lb 12ft - 386 ron
5621363 ANACONDA X-Covery3 3,5lb 12ft - 397 ron
5621391 ANACONDA X-Covery3 3,5lb 13ft - 413 ron
livrarea este gratuita
beneficiati de garantie

vasea

Mesaj de vasea »

Sincer sunt preturi super pentru niste lansete foarte bunr
ce mai vrei ieftin ca braga

vasea

Mesaj de vasea »

Alte detalii nu stiu doar ca intr-o tara plina de mtx si beastmaster sunt altceva depinde de ce vrei de la o lanseta daca vrei aruncari de 150 de metri sau un bat cu care tragi crocodili afara si ii bati cu el stii ce sa ei daca vrei o lanseta mai blanda , deosebita si care arunca suta lejer (crede-ma pe cuvant) ia-ti anaconda. Acuma vad pe forum numai aruncatori de performanta, arunca oamenii numai sute de metri dar nu vb nimeni de alegetea locului sau localizarea crapului.
Daca esti pescar de competitie si orice metru in fata adversarului conteaza este alta alegere

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

La comentarii echipamente sa stii ca nu prea vorbim despre localizarea crapului dar la "Discutii generale despre pescuit" chiar vorbim despre localizarea crapului. Poate cauti intai, data viitoare, si apoi critici !

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

Allen Besnovich scrie:La comentarii echipamente sa stii ca nu prea vorbim despre localizarea crapului dar la "Discutii generale despre pescuit" chiar vorbim despre localizarea crapului. Poate cauti intai, data viitoare, si apoi critici !
Daca nu gresesc altii s-au abatut de la subiect si nu o singura data- toate postarile tale din acest topic se refera doar la costuri si comisioane bancare(fapt pt.care dealtfel ti-am si multumit),de parca acestea ar defini o caracteristica tehnica sau vizuala a lansetelor Anaconda despre care nu retin ca tu sa fi pomenit ceva :mrgreen: .Mai mult Vasea a pomenit expresia ''invinuita ''(localizarea crapului)tocmai pt.a sublinia comportamentul lansetei in aruncare(eu asta am inteles,chiar si asa-zisele critici la adresa altor bete eu am perceput-o ca o pledoarie pro x-covery) si asta e si ce am vrut sa aud referitor la ceea ce-mi doresc,practic omul mi-a oferit in 2-3 postari informatii complete despre bat :wink: :wink: Am avut si eu mtx-uri si nu m-am impacat deloc cu ele,cu toate ca sunt multe aspecte pe care le-am apreciat la ele :oops: @Vasea am uitat ceva:x-covery sunt lacuite,sau au blancul mat :?:

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

iulius 2010 scrie:
Allen Besnovich scrie:La comentarii echipamente sa stii ca nu prea vorbim despre localizarea crapului dar la "Discutii generale despre pescuit" chiar vorbim despre localizarea crapului. Poate cauti intai, data viitoare, si apoi critici !
Daca nu gresesc altii s-au abatut de la subiect si nu o singura data- toate postarile tale din acest topic se refera doar la costuri si comisioane bancare(fapt pt.care dealtfel ti-am si multumit),de parca acestea ar defini o caracteristica tehnica sau vizuala a lansetelor Anaconda despre care nu retin ca tu sa fi pomenit ceva :mrgreen: .Mai mult Vasea a pomenit expresia ''invinuita ''(localizarea crapului)tocmai pt.a sublinia comportamentul lansetei in aruncare(eu asta am inteles,chiar si asa-zisele critici la adresa altor bete eu am perceput-o ca o pledoarie pro x-covery) si asta e si ce am vrut sa aud referitor la ceea ce-mi doresc,practic omul mi-a oferit in 2-3 postari informatii complete despre bat :wink: :wink: Am avut si eu mtx-uri si nu m-am impacat deloc cu ele,cu toate ca sunt multe aspecte pe care le-am apreciat la ele :oops: @Vasea am uitat ceva:x-covery sunt lacuite,sau au blancul mat :?:
Total de acord. Mai mult, mi se pare jenanta aceasta agresivitate in promovarea lansetei MTX, cum intreaba cineva de o lanseta potrivita stilului personal de pescuit, cum apar mai nou si moderatori (impartiali desigur) cu recomandarea.

On topic: du-te d-le si ia in mana cat mai multe lansete, incearca-le iar daca ti s-a pus pata pe Anaconda, Anaconda sa fie.

vasea

Mesaj de vasea »

xcovery II pe care le-am avut eu erau lacuite, negre

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”