okuma pl865

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircione
Puncte: 0

okuma pl865

Mesaj de mircione »

am 2 okume pl 865 la care nu se mai aude caraitul pe bait-runner am vb cu Coco si nu au venit nu stiu ce lamele de la importator gasesc undeva unde sa le pot repara ??
multumesc

mrs

Re: okuma pl865

Mesaj de mrs »

Eu am 4 pl 860 cumparate anul trecut de la arw... pot sa iti spun ca la service-ul lor se poat gresa, repara aceste mulinete... pretul nu il stiu pt. ca nu am avut nevoie.
Service-ul se afla undeva la intrare pe autostrada soarelui (poti cauta pe net).
Si ca un sfat nu planta niciodata cu baitrunner-ul deschis pt ca asa se duc lamelele si la bblc.

mircione

Mesaj de mircione »

da stiu numai ca asa le-am cumparat....de la cineva care "cica" habar nu avea ca nu se mai aude.....o sa incerc...multumesc frumos !

mrs

Mesaj de mrs »

Cu placere.

radu cristi

Mesaj de radu cristi »

Va salut, am avut,pl 865,de noi,si le-am folosit cred 4/5ani,trei dintre ele,după doi ani nu se mai auzea,acel carait,si nu am avut nici o problema cu ele,nustiu daca are vrun efect acel carait

mircione

Mesaj de mircione »

doar de auz....fiecare cu pasaricile lui

Alin Galbenu
Moderator

okuma pl865

Mesaj de Alin Galbenu »

Acel sunet, este scos de o lamela care freacă pe o rotita. Lamela este fixa si rotita este mobila, acționată de baitrunner. Nu influenteaza functionarea mulinetei, ci doar psihicul pescarului :))
Tinand cont ca nu este pe frâna de lupta, nu este foarte grav. Mai ales ca in același timp cu acel carait, in general, se aude si avertizorul.

mircione

Mesaj de mircione »

eu ce am spus doar de "pasaricile" pescarului

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

radu cristi scrie:Va salut, am avut,pl 865,de noi,si le-am folosit cred 4/5ani,trei dintre ele,după doi ani nu se mai auzea,acel carait,si nu am avut nici o problema cu ele,nustiu daca are vrun efect acel carait
Daca resturile lamelei rupte cad in mecanismul baitrunner-ului, ii blocheaza reglajul.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mircione

Mesaj de mircione »

auch..... deci nu ar fi doar "fitzele' mele .....o sa incerc si la arrow daca nici ei nu ma pot ajuta ...am festelit-o, Coco zicea ca cei de la arrow care sunt singuri importatori nu au piesa respectiva(lamela) cum o rezolv...?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”