Moderator: gor965
"ve-ti" ??? cratima aia face toata federatiaAschioape Florin scrie:Am crezut ca imbarligatori ............ sint numai in stationar ! Surpriza ....exista si la crap ....o sa aveti campionat mondial atunci cind ve-ti merita !
sebastian_andone scrie:"ve-ti" ??? cratima aia face toata federatiaAschioape Florin scrie:Am crezut ca imbarligatori ............ sint numai in stationar ! Surpriza ....exista si la crap ....o sa aveti campionat mondial atunci cind ve-ti merita !
asa e, la ce-ti trebuie sa mai gandesti...gandeste popescu pentru voi totiAschioape Florin scrie:scuze eram nervos , scriam si nu gandeam ....gindeam la faptul ca nu Popescu este problema ...natia noastra e problema!
Pai da, de cand ati intrat aici, avem si la crap... Va doare?Aschioape Florin scrie:Am crezut ca imbarligatori ............ sint numai in stationar ! Surpriza ....exista si la crap ...!
e o mare problema cu lipsa ganditului...iar cu cratima nu e bai...e un gest reflex...fara gandit.Aschioape Florin scrie: scuze eram nervos , scriam si nu gandeam ....gindeam la faptul ca nu Popescu este problema ...natia noastra e problema!
Aschioape Florin scrie:scuze eram nervos , scriam si nu gandeam