Vand shimano Ultegra 5500 XTB!

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

catalin rus
Puncte: 0

Re: Vand shimano Ultegra 5500 XTB!

Mesaj de catalin rus »

catalin rus scrie:
Allen Besnovich scrie:
Allen Besnovich scrie:Se pare ca sunt ceva probleme cu aceasta tranzactie, mai exact returnarea produsului si recuperarea banilor de către client.
Topicul rămâne deschis momentan, pana la solutionarea problemei.
În ce stadiu ne aflam ?
de doua saptamani am trimis o....dar se pare ca nu vrea sa o ridice si se va intoarce din nou. ramane doar sa l'' laud ''la toate produsele ce le va mai vinde
.

catalin rus

Mesaj de catalin rus »

domnule Grozea Marin din Slobozia sa va fie rusine! in primul rand aici in poze apare o mulineta si mie mi ati trimis alta rupta, lovita ,zgariata ....mi ati spus sa o trimit inapoi si sa nu va mai fac reclama proasta daca nu mi comvine starea ei.asta am facut acus 2 saptamani ,am platit fan curier , a stat acolo 2 saptamani si din nesimtire ca asta sunteti, nu ati ridicat o.nu sunteti om. vreau sa va stie lumea si sa aiba grija daca va mai cumpara cineva ceva de la dumneavoastra. lasati santajele si nu va mai ocupati cu asta, fiti OM !

carpenter

Mesaj de carpenter »

catalin rus scrie:domnule Grozea Marin din Slobozia sa va fie rusine! in primul rand aici in poze apare o mulineta si mie mi ati trimis alta rupta, lovita ,zgariata ....mi ati spus sa o trimit inapoi si sa nu va mai fac reclama proasta daca nu mi comvine starea ei.asta am facut acus 2 saptamani ,am platit fan curier , a stat acolo 2 saptamani si din nesimtire ca asta sunteti, nu ati ridicat o.nu sunteti om. vreau sa va stie lumea si sa aiba grija daca va mai cumpara cineva ceva de la dumneavoastra. lasati santajele si nu va mai ocupati cu asta, fiti OM !
asta e parerea dvs!

ionut victor
pescar de competitie

Vand shimano Ultegra 5500 XTB!

Mesaj de ionut victor »

Urat !!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
---------------------------------------------------------
Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!

Victor 0724.234.119

catalin rus

Mesaj de catalin rus »

carpenter scrie:
catalin rus scrie:domnule Grozea Marin din Slobozia sa va fie rusine! in primul rand aici in poze apare o mulineta si mie mi ati trimis alta rupta, lovita ,zgariata ....mi ati spus sa o trimit inapoi si sa nu va mai fac reclama proasta daca nu mi comvine starea ei.asta am facut acus 2 saptamani ,am platit fan curier , a stat acolo 2 saptamani si din nesimtire ca asta sunteti, nu ati ridicat o.nu sunteti om. vreau sa va stie lumea si sa aiba grija daca va mai cumpara cineva ceva de la dumneavoastra. lasati santajele si nu va mai ocupati cu asta, fiti OM !
asta e parerea dvs!
nu va este rusine?....de ce m ati pus sa o trimit si nu ati ridicat o? nu va bateti joc? si inca mai aveti de spus ceva?!

carpenter

Mesaj de carpenter »

nu am ridicat-o pt.ca dansul a spus ca tamburii sunt loviti,zgariati...cand eu i-am dat tamburi noi nouti..(poate avea nevoie doar de tamburi..)mulineta era in perfecta stare de functionare!poate a gasit o oferta mai buna si s-a razgandit!asa ca domnule Catalin nu mai batetzi campii...

catalin rus

Mesaj de catalin rus »

carpenter scrie:nu am ridicat-o pt.ca dansul a spus ca tamburii sunt loviti,zgariati...cand eu i-am dat tamburi noi nouti..(poate avea nevoie doar de tamburi..)mulineta era in perfecta stare de functionare!poate a gasit o oferta mai buna si s-a razgandit!asa ca domnule Catalin nu mai batetzi campii...
domnule aveti minte! ...dumneavoastra doar presupuneti. trebuia sa ridicati coletul si sa vedeti ca tot aceasi tamburi sunt. sunt om de cuvant nu ca dumneavoastra. mai bine as tacea in locul dvs. hai puneti banii in cont si va trimit mulineta si e complect ce ati trimis. va rog nu o intoarceti acum.si nu de tamburi era vorba, ci de mulineta. ati spus ca e ca noua.de ce e rupta si toata zgariata si frecata? hai recunoasteti ca la faza asta nu ati fost OM!

catalin rus

Mesaj de catalin rus »

daca vroiam tamburi imi luam doar tamburi, nu toata mulineta. la hot ,de hot ii e frica?!
ati crezut ca sunt mai mare mincinos ca dumneavoastra? ...nu are rost sa le mai intoarceti .eu oricum nu mai am ce face, am ramas cu un rahat de mulineta pe cap.pt altii scriu aici sa stie cu cine au de a face si ce om sunteti, pt asta am lasat si numele dumneavoastra. si va spun ffff sigur ca ce ati rimis tot aia am trimis si eu inapoi dar bunul simt va lipseste!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

carpenter scrie:nu am ridicat-o pt.ca dansul a spus ca tamburii sunt loviti,zgariati...cand eu i-am dat tamburi noi nouti..(poate avea nevoie doar de tamburi..)mulineta era in perfecta stare de functionare!poate a gasit o oferta mai buna si s-a razgandit!asa ca domnule Catalin nu mai batetzi campii...
Nu ai ridicat produsul care l-ai trimis tu, si de care clientul a fost nemultumit..... pentru acelasi motiv ca si clientul ?
Deci cautand un motiv sa nu ridici coletul, ai presupus ca produsul tau a fost modificat, in timp ce nu raspundeai la conctactele omului.

Din ce vad eu, carpenter, esti cam vinovat in aceasta ecuatie.

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

Allen Besnovich scrie:
Nu ai ridicat produsul care l-ai trimis tu, si de care clientul a fost nemultumit..... pentru acelasi motiv ca si clientul ?
Deci cautand un motiv sa nu ridici coletul, ai presupus ca produsul tau a fost modificat, in timp ce nu raspundeai la conctactele omului.

Din ce vad eu, carpenter, esti cam vinovat in aceasta ecuatie.

asa,si...mai departe..ce masuri se iau?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”