Târg pescuit AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Târg pescuit AVP

Mesaj de arsinel »

osc1or scrie:
stasgutu scrie:subscriu si eu la cele comentate mai sus. cel mai slab "targ", ca adevarul e ca nu a fost un TARG in adevaratul sens al cuvantului. in afara de reducerile de la Senzor, Claumar (1+1 la nada) in rest nimic pentru pescari. 5% la unele produse: mulinete si lansete e de batjocura. nu mai zic de TF cu cei 10% peste 100 de lei si doar cu cele 1% poate nici atat produse cu care au venit in acel stand minuscul care era tot timpul gol (mai multa lume era la FFB). dezamagit, dar era clar ca asa va fi. speram ca poate targul de la PPTV era sa fie mai bun considerand ce fac ei in Ungaria, si locatia era la periferie, deci preturi mai mici care se traduc in oferte de la expozanti. nu inteleg de ce nu vin cei de la Nash, Korda, Solar, Shimano, Daiwa cu standurile lor, cu oferte care intradevar sa fie oferte. la targ ce preturi is pe net la magazine, aceleasi erau la targ (inca odata 5% nu se merita pentru oamenii de rand). vroiam si eu sa imi iau un spod si mulineta la ceva pret avantajos si am ajuns sa imi iau doar mulineta de la Kkarp cu 25% reducere in ultima zi, spodul il iau la pret intreg si de pe site. mai bine ar fi cineva care ar aduce produsele astea de prin Ungaria pe comanda si poate ar scadea profiturile magazinelor de profil si vor incepe sa se gandeasca la strategii pe termen lung...
Reducere de 25% pt o mulineta? e ceva...
Eu nu am obtinut reducere mai mare de 20 lei la un rod pod de 370 lei...
Pai si vroiai reducere de 25% la un produs de 370lei? Cam Greu la Romanica :)
Aveau reducere smechera la MimTeam, Rodpod TWIN POD CAMOU de la 1475lei la 970.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Mariann

Mesaj de Mariann »

Știe cineva dacă se mai organizează ediția de primavara ?

mac-mac team

Târg pescuit AVP

Mesaj de mac-mac team »

13-16 martie

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Da, se organizeaza. 13-16 martie!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Oare ce va mai aduce nou targul? cred ca promotiile vor fi mult sub promotiile de iarna de la toate magazinele...
Critic echilibrat

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

fac pariu pe orice ca nu o sa fie decat ce s-a discutat in ultimele doua pagini..atat !
nu va exista niciodata un stand Chub,Prologic(sparg pe 2014 cu ce am vazut in catalog),Nash,Trakker,Gardner..de Fox si de restul nu mai zic

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Credeti ca Senzor Planet o sa va dezamageasca ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

Vladut Mateianu scrie:Credeti ca Senzor Planet o sa va dezamageasca ? :D

Niciodata ! atata timp cat lumea n-o sa aiba pe ce altceva sa dea banii )))

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu este vina noastra ca nu sunt firmele pe care si le doresc pescarii...... facem si noi ce putem.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

Vladut Mateianu scrie:Nu este vina noastra ca nu sunt firmele pe care si le doresc pescarii...... facem si noi ce putem.... :roll:

eu am ajuns sa cred ca dupa atatia ani si atatea targuri s-ar putea sa nu fiti interesati (cei care sunteti chiriasi pe acele standuri) ca acele branduri sa nu fie prezente niciodata direct....sunt ferm convins ca o asemenea politica poate fi aplicata in Romania unde totul este posibil...producatorii si magazinele autohtone sa isi rezerve ''dreptul'' asupra buzunarelor clientilor...

este imposibil ca toate acele firme consacrate enumerate mai sus sa nu afle ca in Romania sunt doua targuri pe an de profil si sa nu doreasca sa isi extinda piata...plus ca in Romania au pescuit nume celebre ale fenomenului si sunt pusi la curent cu numarul mare de concursuri desfasurate pe durata unui sezon ....

sunt sigur ca ceva le impiedica ...si sigur nu pretul metrului patrat...ei neavand gandirea romaneasca chirie-castig a momentului respectiv...ci acea gandire de investitii care i-a pozitionat pe locurile de top in care se afla acum ...

multi se multumesc cu statutul de smecheri intre fraieri....si ma tem ca aici ati ajuns :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”