recomandare sac de dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

shahjaban
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: recomandare sac de dormit

Mesaj de shahjaban »

danr scrie:salut,
din experienta proprie iti spun ca de fapt nu exista trei sezoane
exista sac de vara si sac de iarna
intr-un un sac care sa iti fie bun in aprilie sau noiembrie iti va fi foarte cald vara si nu vei putea sa te bagi in el
deci mai degraba sac mai-octombrie :), caz in care nu iti trebuie un sac foarte calduros, trebuie sa fie confortabil si sa te acomodeze atat in noptile mai recisoare de mai sau octombrie, cat si in perioada de vara
eu folosesc gardner 3 sesoane pentru vara si toamna cand e relativ ok vremea, este foarte confortabil si nu foarte gros
de la mijlocul lui octombrie, in functie de temperaturi, trec pe un sac de iarna
are dreptate.... !!! ( eu care sunt friguros din fire , nu am decat de iarna - cel 4 sezoane , care imi este foarte bun si in mai si in septembrie....Alaska de la Senzor....dau jos unul din ele vara - iunie-august- , dar in rest le las pe amandoua :D ) . :D
Dragos C. - Brasov

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Trakker 365. sac gros, de iarna caruia ii poti detasa captuseala si ramai cu un sac de vara

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Fox ven-te all seson si dupa restul poti dormi si in ploaie si daca cauti bine ìl cumperi si la un pret bun in jur de 140 euro cumpara o data si bine experienta personala.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

lucian_dj scrie:Fox ven-te all seson si dupa restul poti dormi si in ploaie si daca cauti bine ìl cumperi si la un pret bun in jur de 140 euro cumpara o data si bine experienta personala.
am dormit si eu in el la -5 grade afara,nu simti :shock: ,
ai perfecta dreptate.
ca si minus, dpmdv este ca e voluminos strans
catch&release

zander

Mesaj de zander »

Vladut, dupa ce mi-ai zis am hatarat ca raman la sac alaska , si azi am fost la un mag sa il vad si nu am mai priceput nimc , pe snz.ro am vazut ca sacul are 2 invelisuri , iar eu la fata locului am constat ca nu e asa... poate fi ceva gresala ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”