mtx14 vs barracuda competition

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

balan petrica
Puncte: 0

mtx14 vs barracuda competition

Mesaj de balan petrica »

urmeaza sa schimb vechiul sistem de pescuit cu unul nou si dupa zeci de ore de sapat prin forum,inca nu am reusit sa ma hotarasc .
ideea este in felul urmator.-doresc sa cumpar strict intre mtx 14 si barracuda competition.
astept pareri pro si contra.
-ce mulineta recomandati pentru ele?

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Re: mtx14 vs barracuda competition

Mesaj de Madalin Dirla »

Iti recomanda MTX 14,le am de ceva timp si azi se comporta la fel ca-n prima zi,in plus sunt foarte multumit de ele.
Ca mulineta am avut okuma oryx 65 si axeon iar acum am shimano bblc.
Referitor la barracuda competition nu ma pot pronunta fiindca nu "le-am pescuit".
Decizia iti apartine.
Sa le stapanesti sanatos anticipat indiferet de hotararea finala :wink: !

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Mentionez ca sunt posesor de mtx iar lanseta de la Baracuda am vazut-o doar in poze si in magazin dar fara sa pescuiesc cu ea.
Desi par asemanatoare, lansetele sunt diferite. Ce diferente am observat eu intre ele:

MTX14 are mandrina FUJI, Competition nu. (peste tot scrie mandrina inoxidabila, cu sigla Baracuda pe ea..atat)
Inelele de pe MTX14 sunt mult mai subtiri, si arata mult mai bine.
Greutate mai mica la MTX14, ceea ce este un plus.
Actiune semirapida (mtx14) vs actiune rapida (competition)
Pret mai mic pentru Baracuda Competition vs Pret mai mare la MTX14.

Daca stam sa ne gandim bine.... sunt mult mai multe MTX14 pe piata, decat Baracuda Competition.... cred ca exista si un motiv :mrgreen:

Mulineta care sa se potriveasca.... cea mai scumpa mulineta care ti-o poti permite, si sa fie Shimano :))

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu am baracuda competition dar am pescuit si cu MTX 14.
Baracuda este aproape jumatate din pretul lui MTX14.
Eu cu baracuda am aruncat, masurat la sol 148m. Am vazut alti pescari care cu aceasi lanseta au aruncat 165m masurat la sol.
La finisaje stau mult mai bine lansetele MTX14.
Nu stiu in timp cum se vor comporta aceste baracude... eu le am de 1 sezon si momentan par ok.
Critic echilibrat

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Stai prost cu calculele. 275 e jumatate din 400? Ca sa nu mai zic 370, cat e cea cu inele de 40?
Marius Sârbu

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Eu nu scot o vorba pentru ca sunt brandurile mele preferate . :D
Avem si noi romanii lansetele noastre, produsele noastre . Eu unul ma mandresc cu asta.
Ati auzit de lansete sub sigle din Spania , Grecia, Cipru, Ucraina , Ungaria, Bulgaria ?
Ei au auzit de cele fabricate sub branduri romanesti. Ba mai mult , le apreciaza si incearca sa si le procure, chiar daca au altele consacrate la indemana. :wink:

Asa ca traiasca Baracuda , traiasca Hakuyo ! :D

P.S. Legat de intrebarea din topic important este ca esti pe drumul cel bun, indiferent de alegere. :wink:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Pe ocazii daca esti un negociator bun, le iei cu 210 lei noi noute.
Nu ma pronunt daca sunt mai bune sau nu decat MTX, eu la momentul cand mi-am schimbat lansetele nu mi-am permis MTX, probabil daca aveam banii necesari as fi luat MTX.

p.s. stai linistit, stau foarte bine cu calculele ;)
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

pharaoh scrie:Stai prost cu calculele. 275 e jumatate din 400? Ca sa nu mai zic 370, cat e cea cu inele de 40?
Si MTX12 ( identic 14 ca blank ) fiind la oferta cu pretul de 250 lei cat reprezinta din 400 ? :wink:
Ca nu ma pricep la calcule ... :D

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Pretul unei lansete, este pretul magazinului importator - principal !
Nu ofertele speciale, Nu pretul de pe forumuri sau alte site-uri cu produse SH. Pentru ca daca apar un anunt, cu un pret foarte mic, din diferite motive personale (nevoie urgenta de bani de ex.) asta nu inseamna ca lansetele respective sau produsele respective, valoreaza acea suma.

Dan Mitranescu
Veteran

Allen Besnovich scrie:Pretul unei lansete, este pretul magazinului importator - principal !
Nu ofertele speciale, Nu pretul de pe forumuri sau alte site-uri cu produse SH. Pentru ca daca apar un anunt, cu un pret foarte mic, din diferite motive personale (nevoie urgenta de bani de ex.) asta nu inseamna ca lansetele respective sau produsele respective, valoreaza acea suma.
Cred ca lui osc1or i-ai raspuns ... Ca ale mele ( MTX12 ) sunt la oferta , dar dar in acelasi timp oferta este la "importatorul oficial ". :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”