Fox sau Cormoran???

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mrs
Puncte: 0

Re: Fox sau Cormoran???

Mesaj de mrs »

Cred ca cele 2 modele pe care le-am numit sunt ce-a mai buna alegere pt mine in acea gama de pret.
Prioritar cred ca ramane modelul de la Cormoran... despre Hakuyo ce sa zic se comporta bine in aruncari la distanta, are mandrina fuji dar parca cele 2 sunt peste mtx 14 (poate gresesc).
O alta varianta ar mai fi chub s plus... dar cred ca ar fi a treia.

stasgutu

Mesaj de stasgutu »

daca erau peste Hakuyo atunci nu cred ca se mai cumparau Hakuyo, si MTX 14 se lupta la casting ca si distanta de aruncare cu HI-S 200 si in drill se comporta destul de bine. dar e parerea ta daca crezi ca cele de la Cormoran sau cea mai inferioara gama de la Fox sunt peste gama de lux de la Hakuyo.
Stas Gutu

mrs

Mesaj de mrs »

stasgutu scrie:daca erau peste Hakuyo atunci nu cred ca se mai cumparau Hakuyo, si MTX 14 se lupta la casting ca si distanta de aruncare cu HI-S 200 si in drill se comporta destul de bine. dar e parerea ta daca crezi ca cele de la Cormoran sau cea mai inferioara gama de la Fox sunt peste gama de lux de la Hakuyo.
Nu are rost sa ne contrazicem... riscam sa facem din topicul asta, unul de contraziceri (vezi topicul cu noile modele hakuyo) oricum un pescuit nu se reflecta numai in aruncari la distanta, cat despre placerea drilului cu pesti de 3-4 kg la mtx14 de 3,75lb nu e chiar asa.<>
Aici fiecare pescar are cate o parere... asta nu inseamna ca unul are o parere gresita si celalat corecta... dupa cum am spus pt genul de pescuit pe care il practic eu, cele 2 modele de la cormoran si fox mi se potrivesc cel mai bine.

stasgutu

Mesaj de stasgutu »

corect. sincer si eu ma uitam la Warrior S sa imi iau, dar eu nu tintesc pesti de 3-4kg, deci am renuntat la ele. orice vei alege ti se vor parea cele mai bune si iti vor veni manusa, ca vor fi ale tale :)
Stas Gutu

mrs

Mesaj de mrs »

stasgutu scrie:corect. sincer si eu ma uitam la Warrior S sa imi iau, dar eu nu tintesc pesti de 3-4kg, deci am renuntat la ele. orice vei alege ti se vor parea cele mai bune si iti vor veni manusa, ca vor fi ale tale :)
Nu este vorba de tintit pesti de 3-4 kg... vreau sa simt drilul si cu pesti de genul asta... nu sa stea batul drept... oricum toate sunt bete bune raportat la genul de pescuit pe care il practici.

Anghel Petrisor

Mesaj de Anghel Petrisor »

mrs scrie:Doresc sa achizitionez un set de 4 lansete pe care sa le echipez cu mulinete okuma pl 860.
Dupa numeroase tatonari m-am oprit la 2 modele si anume:
- Fox Warrior S 3,90m 3,5lb 2seg
- Cormoran Pro Carp - Carp Force 3,90 3,5lb 2seg
Mentionez ca pescuiesc atat la plantat cat si la aruncat (la aruncat mai mult cu momitor).
Doresc cateva pareri de la pescarii care au (au avut) aceste bete.
Sper ca in urma indrumarilor sa fac alegerea cea mai buna. Multumesc
Eu pescuiesc de de 3 sezoane cu aceste bete pro carp akx 3,90 3,5lb si sincer sunt foarte multumit de ele, mai ales in drill....eu le consider niste bete reusite!

Anghel Petrisor

Mesaj de Anghel Petrisor »

Anghel Petrisor scrie:
mrs scrie:Doresc sa achizitionez un set de 4 lansete pe care sa le echipez cu mulinete okuma pl 860.
Dupa numeroase tatonari m-am oprit la 2 modele si anume:
- Fox Warrior S 3,90m 3,5lb 2seg
- Cormoran Pro Carp - Carp Force 3,90 3,5lb 2seg
Mentionez ca pescuiesc atat la plantat cat si la aruncat (la aruncat mai mult cu momitor).
Doresc cateva pareri de la pescarii care au (au avut) aceste bete.
Sper ca in urma indrumarilor sa fac alegerea cea mai buna. Multumesc
Eu pescuiesc de 3 sezoane cu aceste bete pro carp akx 3,90 3,5lb si sincer sunt foarte multumit de ele, mai ales in drill....eu le consider niste bete reusite!

mrs

Mesaj de mrs »

Multumesc pt. recomandari... mi-am achizitionat un set de 4 fox warrior s.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”