ajutor !!! caut auto pt pescuit si vanatoare

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

shahjaban
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ajutor !!! caut auto pt pescuit si vanatoare

Mesaj de shahjaban »

ptr ce vrei tu si eu iti recomand Suzuki Vitara ....nu Grand ..nu merita diferenta de pret ptr ca nu ai nevoie....este un off-road bun
nu stiu de ce ai pus si Toyota la lista ta ..iti depaseste cu mult bugetul
Dragos C. - Brasov

vioril

Mesaj de vioril »

Land rover au probleme foarte mari la drum accidentat - testat de mine prin padure si din doua in doua minute trebuia sa ma ajut cu troliul (bine ca avea) .

In mare parte din sfaturile voastre ,cam tot pe acolo sunt si eu : vitara - feroza - frontera .

Mai eles ca va fi o masina ce voi merge cu ea in jur de 10000 km /an si nu prea o sa ma vad eu umbland cu grija (sa nu se zgarie , stai ca lovesc scutul , noroi in masina , etc , etc, etc ) .
catch & release DOAR DACA E CAZUL

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Pe la 3000 cit ai spus ca esti dispus sa dai o sa gasesti greu o masina pe placul tau si mai ales sa fie si inscrisa pe Ro .
Cred ca Frontera in 2 usi ar merge .Eu am modelul 4 usi cu motor 2,3 disel , dar acest motor e tractor , nu te lasa in cimp.

adytzu_snk

Mesaj de adytzu_snk »

Eu sunt posesorul unui suzuki vitara in 5 usi, benzina 2.0 de 4 ani, cumparata pentru acelasi scop (pescuit si vanatoare) si sunt foarte multumit de ea, ai loc si de bagaje si poti intra si pe unde doresti la vanatoare cu ea, intretinere ieftina , consum rezonabil, daca iti pui si un GPL pe ea e si mai bine.
Poti alege intre varianata cu motor de 1.6 sau 2.0 sunt la fel de bune amandoua, varianta diesel 2.0 are ceva hibe(are un prieten de-al meu si a avut ceva probleme cu ea)
OLTENIA FISHING

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

Suzuki Vitara , varianta pe benzina este mult mai corecta ...este mai ieftina si oricum nu faci zeci de mii de km pe an ....doar pescuit si vanatoare .si o poti gasi in suma pe care ti-ai alocat-o .....eu am Nissan si este o masina destul de costisitoare .
( am studiat intr-o vreme si Lada Niva -strict pt pescuit-...dar am descoperit ca are probleme cu stabilitatea pe teren accidentat). :wink:
Am mers cu Vitara unui prieten intr-o vreme si mi-a placut tare mult....ptr ce vrei este super ok .
Dragos C. - Brasov

Florin G

Mesaj de Florin G »

Salut
Eu am suzuki vitara 5 usi cu motor 1.6 16 v . Este o masina absolut ok. Singurul sfat pe care il dau este urmatorul : cel mai important criteriu este rugina. Cauta o masina cu cat mai putina rugina , restul se face cu bani putini si fara bataie de cap.
Stima !

vioril

Mesaj de vioril »

din ce sfaturi primesc reiese cat se poate de clar : VITARA .

tot prin jurul ei ma invarteam si eu . Merg sa vad astazi un Vitara si un hyundai galopper . De ce naiba e asa de greu sa ma decid ? nu pot sa-mi dau seama .

multumesc pt sfaturi ! !! ! ! ! ! !!

vioril

Mesaj de vioril »

aveti cateva sfaturi cu privire la lucrurile la care trebuie sa fiu atent inainte de achizitie ?????????

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Da.
Mergi la un service auto.
Fa o compresie la motor, o verificare a suspensiei, a articulatiei si a starii generale.
Nu costa mult si te scuteste de multi bani.
C. S. PELICANUL

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Daca iti iei vitara o sa te imprietenesti cu aia cu piesele de la al padrino!

Am un amic ,vanator, care a schimbat o groaza de masini, printre care touaregul, land cruiser, range rover, si alte 4x4 de renume.

Singura care l-a scos din kkt de peste tot a fost si inca mai este opelul Frontera Sport ,motor 2.0 benzina.
El zice ca e usoara si intra peste tot, merge bine si pe asfalt...
A doua masina de tot a lui este un land cruiser 3.0 d4d ! Care e intradevar mai scumputa.

Si la opel gaseti piese peste tot, pe cand pentru japoneze....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”