ajutor !!! caut auto pt pescuit si vanatoare

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

eugene85
Puncte: 0

Re: ajutor !!! caut auto pt pescuit si vanatoare

Mesaj de eugene85 »

Sunt posesor de suzuki vitara 2.0 v6 4 usi,consum mic de 6-7%.Masina este indistructibila daca ii schimbi la timp tot ce ii trebuie uleiu din grup , cutie si motor te duce 500 000 km motorul .In germania o gasesti intre 1200-1700 euro taxa de inscriere cu totul te ajunge 1000.euro.Foarte important este ca are distributie pe lant si piesele sunt ieftine si gasesti la dezmembrari .Dezavantajul este tabla dar daca o bagi la un tinichigiu bun si o antifoneaza calumea 3-4 ani nu ai treaba cu ea.Recomand cu incredere
CC Cristian

<°))))))><

leutu

Mesaj de leutu »

vreau sa-ti spun ca eu folosesc pentru pescuit suzuki vitara (4 portiere+remorca) de 4 ani,tatal si fratele meu merg la vinatoare tot cu vitara(2portiere),mai am vreo doi prieteni care merg frecvent la vinatoare si pescuit ,tot cu vitare, se comporta foarte bine,se intretin usor,nu se cer menajate,ia-ti vitara(4 portiere),dupa care ....mai vezi tu!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Eu zic ca Valiauto este cel mai in masura sa te sfatuiasca , si vad ca ti-a dat un sfat foarte bun .
Cit despre verificarile care ti s-au recomandat sunt ok dar sa nu uiti ca vrei sa ei masina de 3000 si care are pe putin 10-15 ani vechime asa ca trebuie sa mai inchizi si ochii la una alta .
Cind am luat eu Frontera am dat 2500 eu pe ea si am mai bagat in ea 1500 eu pina am dus-o unde am dorit eu .
Deci suta la suta orice masina ai lua trebuie sa ei in calcul ca mai trebuie bagat in ea ceva banuti , nu vei gasi la 3000 eu masina fara nici o problema .

vioril

Mesaj de vioril »

am sa tin cont de toate sfaturile primite . Va multumesc

acum ma ocup de acte , schimburi uleiuri ,filtre , etc . apoi incep :proiectoare ,troliu , amortizare pe foi de arc , culoare mata(autocolant mat ) , etc .
Fişiere ataşate
18022014018.jpg
18022014018.jpg (168.17 KiB) Vizualizat de 678 ori
catch & release DOAR DACA E CAZUL

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

Vitara e ok, usoara, ieftina, sprintena dar sincer nu stiu daca iti incap bagajele ca sa mergi la pescuit la crap cu ea. Poti pune eventual o remorca mica la cui, sau un portbagaj deasupra; eu am Hilux de 5 locuri cu hardtop si când mergem 2 persoane iau si remorca dupa mine ca nu am loc cateodata.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

leutu

Mesaj de leutu »

salut danut!m-ai facut curios!vreo trei ani la rind am mers si eu cu inca un prieten tot cu un hilux peste tot,pregatiti pentru cite 10 zile de campare si in afara de barca ce trebuia dusa pe peridoc,noua ne mai incapeau si bagajele pentru inca t :shock: rei pescari,asa ca........din ce este compus harnasamentul tau cind mergi la pescuit?!

vioril

Mesaj de vioril »

are Vio si remorca ,numai ca mai trebuie sa-i pun un cadru de metal si prelata pentru a castiga mai mult spatiu si intimitate la nevoie :wink: :wink: :wink:

aveti ceva surse de procurare accesorii auto mai ieftine ? un magazin de noapte ?ceva ?
catch & release DOAR DACA E CAZUL

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

@leutu intai enumar, daca nu ma crezi pun poze:

1. Varianta 2-3 persoane light pt 3-10 zile: cort Senzor Comandor, 3 paturi de dormit, 3 saci de dormit, 4 scaune, 2-3 mese, soba incalzit IR cu gaz cu butelie mare, aragaz cu butelie de 5 l, 2 huse cu lansete + mulinete, rod pod, 3 saltele de primire, 2 umbrele mari de 2,5 m, 4-5 genti cu diverse accesorii de pescuit si vesela, laptop, aparat foto, trepied, camera video, 30-40 kg nada. Asta in mare ce-mi amintesc mai voluminos dar ocupa volum si mâncarea si baxurile de bauturi. Soba de incalzit e schimbata cu lada frigoifica in sezonul cald.

2. Varianta normala cu rulota de 6 m deja se complica lucrurile. Trebuie spus ca iesirea se face pt mai multe persoane care vin pe rand si mai mult de 10 zile si pe langa bagajele mai sus pomenite se mai adauga: cortul rulotei, inca 2 paturi si 2 scaune, 2 umbrele de terasa, multe haine, bidoane de apa si vreo 70-100 kg nada. Daca iesirea se face mai protocolara si e in lunile calduroase, se mai adauga un frigider mic, un ventilator de terasa cu vapori de apa si 200m ce cablu pt curent. In cazul asta sunt ajutat de un prieten cu duba de 3,5 t care imi ia surplusul de bagaje care nu incap nici in 3 Hiluxuri, dar am avut cateva iesiri in 2-3 persoane in care am reusit sa merg doar cu Hiluxul si rulota fara duba, dar am renuntat la multe chestii.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

leutu

Mesaj de leutu »

treaba serioasa la voi!am discutat cu amicul meu si mi-a amintit ca noi aveam si barca plina cu bagaje.fir intins!

leutu

Mesaj de leutu »

de doi ani am inceput sa cautam locatii cu conditii,pseti multi ,mari,ne-am saturat de carat corturi, barci,accesorii, mese,etc,etc. acum mergem cu haine si lansete si culmea este ca banii cheltuiti sunt mai putini,si satisfactiile mai mari.crede-ma ca nu suntem simandicosi dar intr-o zi am judecat-o la rece.toate bune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”