mulinetele sunt in stare excelenta,le-am cumparat si folosit in vara 2012,anul trecut au somat, motiv pt.care am decis sa rup relatia cu ele
-175 lei bucata cu transportul inclus prin posta,pret fix.La pachet,ofer o mica reducere Pt poze sau orice detalii lasati date de contact pe privat
Cu scuzele de rigoare(am lucrat ieri seara)am sa raspund aici celor care au cerut detalii pe privat:mulinetele arata si functioneaza ireprosabil:nu au zgarieturi,lovituri,caraie b.-run.franele lucreaza ....Le-am folosit fix in 3 partide(max.14zile) + cateva ''plantari' scurte (12-24 ore)transportate separat de bete in huse.Mesajele de acest gen''...daca se merita,tinand cont ca pe okazii sunt la 200 ron noi...''vor fi tratate cu ignoranta totala in viitor deoarece stiu cel mai bine ce vand...era sa uit se pot vedea in Cluj.
A mai ramas una care se vinde numai in Cj (deoarece are o mica problema care nu afecteaza functionarea-pt detaliilasati un tel. pe privat )pret fix 140'.Cer scuze userului ionut victor pt.situatia neplacuta-desi vina nu-mi apartine greseala a fost a mea