Century Sp vs Harrison Torrix

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Amandalin
Puncte: 0

Century Sp vs Harrison Torrix

Mesaj de Amandalin »

Rog colegii pescari (detinatori) sa imi dea ceva informatii despre cele doua modele. In prezent inclin spre Century dar nu stiu cum lucreaza in dril.
Va multumesc anticipat!
Cu respect!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: Century Sp vs Harrison Torrix

Mesaj de Claudiu Garlea »

Mai exact? Vrei doar Century Sp si Harrison sau inclini si pentru alte modele?

claudiue

Mesaj de claudiue »

Eu am Torix si recomand si pe drill si pe aruncare.
Despre century nu cunosc.

Amandalin

Mesaj de Amandalin »

Claudiu Garlea scrie:Mai exact? Vrei doar Century Sp si Harrison sau inclini si pentru alte modele?
Am oferta buna la cele doua modele si nu stiu exact ce sa aleg. Doream sa stiu diferentele la lanseuri si comportament in drill!
Multumesc anticipat din nou!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

century sp....peste 500 gr :twisted:
catch&release

Amandalin

Mesaj de Amandalin »

Ungureanu Bogdan scrie:century sp....peste 500 gr :twisted:
Ce alte Century mi-ai recomanda? :)

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Ungureanu Bogdan scrie:century sp....peste 500 gr :twisted:
Corect, dar in drill sunt o plecere. Posed sp+ si nu le-as mai daa cum pt alte bete. Simti si un peste de 3kg cu ele
stefan avram

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

depinde ce fel de pescuit practici...pescuiesc de vreo 7-8 ani cu sp,dar personal prefer pescuitul dupa peste mare,nu sant interesat de ciortaniada...sant niste bete extrem de rigide si daca nu posezi o tehnica buna,chiar foarte buna, nu o sa reusesti niciodata sa le incarci la potentialul lor maxim...sant foarte fiabile,cred ca se numara printre putinele modele pe care silviu florescu nu "a reusit" sa le rupa in aruncare :lol: ,si am vazut live aruncari extreme,gen otg,inclusiv cu ale mele :wink: cu plumb de 135 +saculet solubil :wink: ...blancul isi pastreaza calitatile in timp,nu "se lasa",practic si acum dupa atatia ani sant ca si noi,chiar au fost situatii in care le-am folosit fara probleme pe post de spod ptr naditul cu bulgari...mai am un set de hi-s-uri dar niciodata nu cred ca o sa am "tupeul" sa arunc cu ele cum arunc sp-urile,mai ales cand pescuiesc cu naditor...te ajuta mult in situatii de pescuit la peste mare, in care trebuie sa ai control foarte bun pe peste,gen pescuitul in marginea agataturilor sau buza plaurilor,sau in situatiile in care pescuiesti de pe ponton sau barca si trebuie sa faci dril pe verticala...in schimb nu ti le-as recomanda la ciortan...rigiditatea blancului plus un inaintas textil poate duce la foarte multi pesti pierduti in mal...d-asta iti spun...depinde ce pescuit practici,depinde de ce tehnica de aruncare dispui...eu o greseala,pe care am facut-o si eu,recunosc, sa crezi ca un bat bun poate compensa lipsa de tehnica...o poate face ,dar intr-o f mica masura ,de cele mai multe ori nejustificand investitia :wink: ...dar tu stii mai bine ce iti doresti...daca tot vrei ceva din gama century,am auzit numai cuvinte de lauda despre focal system...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Amandalin

Mesaj de Amandalin »

marin laurentiu scrie:depinde ce fel de pescuit practici...pescuiesc de vreo 7-8 ani cu sp,dar personal prefer pescuitul dupa peste mare,nu sant interesat de ciortaniada...sant niste bete extrem de rigide si daca nu posezi o tehnica buna,chiar foarte buna, nu o sa reusesti niciodata sa le incarci la potentialul lor maxim...sant foarte fiabile,cred ca se numara printre putinele modele pe care silviu florescu nu "a reusit" sa le rupa in aruncare :lol: ,si am vazut live aruncari extreme,gen otg,inclusiv cu ale mele :wink: cu plumb de 135 +saculet solubil :wink: ...blancul isi pastreaza calitatile in timp,nu "se lasa",practic si acum dupa atatia ani sant ca si noi,chiar au fost situatii in care le-am folosit fara probleme pe post de spod ptr naditul cu bulgari...mai am un set de hi-s-uri dar niciodata nu cred ca o sa am "tupeul" sa arunc cu ele cum arunc sp-urile,mai ales cand pescuiesc cu naditor...te ajuta mult in situatii de pescuit la peste mare, in care trebuie sa ai control foarte bun pe peste,gen pescuitul in marginea agataturilor sau buza plaurilor,sau in situatiile in care pescuiesti de pe ponton sau barca si trebuie sa faci dril pe verticala...in schimb nu ti le-as recomanda la ciortan...rigiditatea blancului plus un inaintas textil poate duce la foarte multi pesti pierduti in mal...d-asta iti spun...depinde ce pescuit practici,depinde de ce tehnica de aruncare dispui...eu o greseala,pe care am facut-o si eu,recunosc, sa crezi ca un bat bun poate compensa lipsa de tehnica...o poate face ,dar intr-o f mica masura ,de cele mai multe ori nejustificand investitia :wink: ...dar tu stii mai bine ce iti doresti...daca tot vrei ceva din gama century,am auzit numai cuvinte de lauda despre focal system...
Multumesc mult pentru detalii si disponibilitate! Century va fi. Ramane sa ma hotarasc la model.
Cu respect!

radocles

Mesaj de radocles »

am avut aceeasi problema am oscilat intre century ncs si harisson torrix . Pana la urma am luat ncs-urile mi s-au parut o idee mai echilibrate.Am aruncat cu ambele si nu mi s-au parut diferentze. Nu regret deloc alegerea facuta
MG Special Carp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”