Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu, sa le trimiti la curatat si gresat. Si sa faci asta anual.ingerasdefoc scrie:nu mai deschid alt topic asa ca o sa scriu aici.am cumparat 4 BBLC-uri si la una din ele clapa de la baitrunner cand e miscat ON-OFF se aude un mic zgomot fin de parca ar avea ceva nisip acolo.tipul de la care le-am cumparat a spus ca e posibil sa fie de la ultima partida pe Sarulesti cand a fost furtuna si valuri puternice.oare sa o las in apa si dupa sa o tin la uscat?ms
mulinetele sunt cumparate in aprilie 2013 de la Bigfish.au fost folosite f putin.stiu oameni care au BBLC-ul de ani de zile si nu au umblat in ele.e musai sa le desfac si sa le curat/gresez?robyvan scrie:Nu, sa le trimiti la curatat si gresat. Si sa faci asta anual.ingerasdefoc scrie:nu mai deschid alt topic asa ca o sa scriu aici.am cumparat 4 BBLC-uri si la una din ele clapa de la baitrunner cand e miscat ON-OFF se aude un mic zgomot fin de parca ar avea ceva nisip acolo.tipul de la care le-am cumparat a spus ca e posibil sa fie de la ultima partida pe Sarulesti cand a fost furtuna si valuri puternice.oare sa o las in apa si dupa sa o tin la uscat?ms
E doar o recomandare...ingerasdefoc scrie:mulinetele sunt cumparate in aprilie 2013 de la Bigfish.au fost folosite f putin.stiu oameni care au BBLC-ul de ani de zile si nu au umblat in ele.e musai sa le desfac si sa le curat/gresez?robyvan scrie:Nu, sa le trimiti la curatat si gresat. Si sa faci asta anual.ingerasdefoc scrie:nu mai deschid alt topic asa ca o sa scriu aici.am cumparat 4 BBLC-uri si la una din ele clapa de la baitrunner cand e miscat ON-OFF se aude un mic zgomot fin de parca ar avea ceva nisip acolo.tipul de la care le-am cumparat a spus ca e posibil sa fie de la ultima partida pe Sarulesti cand a fost furtuna si valuri puternice.oare sa o las in apa si dupa sa o tin la uscat?ms
praful si mizeria in combinatie cu vaselina actioneaza ca o pila fina in interiorul mulinetei. iti recomand ca la sfarsitul sezonului, sau atunci cand este cazul(partide de genul mentionat de tine) sa le dai la intretinere. Recomandarea mea este:ingerasdefoc scrie:nu mai deschid alt topic asa ca o sa scriu aici.am cumparat 4 BBLC-uri si la una din ele clapa de la baitrunner cand e miscat ON-OFF se aude un mic zgomot fin de parca ar avea ceva nisip acolo.tipul de la care le-am cumparat a spus ca e posibil sa fie de la ultima partida pe Sarulesti cand a fost furtuna si valuri puternice.oare sa o las in apa si dupa sa o tin la uscat?ms
din patru mulinete numai la una se aude zgomotul ala.le mai tin asa anul asta si in iarna o sa le trimit la omuletul recomandat.banuiesc ca nu are ce sa se strice daca folosesc asa mulineta cateva partide anul astamiki scrie:praful si mizeria in combinatie cu vaselina actioneaza ca o pila fina in interiorul mulinetei. iti recomand ca la sfarsitul sezonului, sau atunci cand este cazul(partide de genul mentionat de tine) sa le dai la intretinere. Recomandarea mea este:ingerasdefoc scrie:nu mai deschid alt topic asa ca o sa scriu aici.am cumparat 4 BBLC-uri si la una din ele clapa de la baitrunner cand e miscat ON-OFF se aude un mic zgomot fin de parca ar avea ceva nisip acolo.tipul de la care le-am cumparat a spus ca e posibil sa fie de la ultima partida pe Sarulesti cand a fost furtuna si valuri puternice.oare sa o las in apa si dupa sa o tin la uscat?ms
http://www.monturicrap.ro/intretinere-mulinete/