beastmaster BX vs Catana BX

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

bradlly
Puncte: 0

Re: beastmaster BX vs Catana BX

Mesaj de bradlly »

In al 2 -lea Week-end din Ianuarie am fost la o partida de 12 ore pe MV2, impreuna cu colegu de club levi74, care si-a luat 2 Beast'uri. Am stat pe stand 12 chiar langa Marian Constantin si dupa ora 14 am inceput sa facem lanseuri si sa cantarim plumbi din lipsa de activitate.

Eu am MTX -uri 14 cu inel de 50, dar vreau sa-ti spun ca Beast-urile cu plumb de 120 grame inline cu tija, real (cantarit), fir de 0,22 ( ultima, dimensiune reala, masurat cu micrometru ), mulineta Shimano Biomaster XTB, am ajuns sa lansez de 10-15 ori constant in buza malului din fata gardului casei primarului. Plumbul nu a aterizat la mai mult de 1 ,5 m de mal, infigandu-se in namol.

Mie unul mi s-au parut mai tari decat MTX-urile si mi-au trebuit 5,6 lansari pana sa o incarc acceptabil.

Pana si Mary a aruncat cu el, dar cu BBLC si a ramas super surprins de ce poate batul, el stand pe stand 10 sau 11, nu mai retin, unde avea o distanta mai mare pana in malul de vis-a-vis, eu considerand ca a aruncat mai mult decat mine. A masurat distanta pe gps dintre maluri si ii dadea circa 168 m.

Sambata sau Duminica sunt 80 % sanse sa fiu iar pe MV2 si de data asta iau si un MTX 14 cu mine sa vad exact diferentele, dar daca e cum banuiesc eu, cred ca-mi schimb betele :wink:
APS Bucuresti
Alexandru Brad

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Am avut Beast, am trecut la Fox, nu imi pare rau dar si Beastul erau super bete
au primul inel mai sus pe blanc si nu ai nevoie de inel de 50 , betele sunt super ok si in aruncare si in drill .
am avut 2 probleme cu ele, cand le-am luat uns s-a rupt la prima aruncare, au schimbat-o cei de la TF si apoi mi-a cazut una jos si ceramica s-a facut praf, prea usor parca.
una peste alta e o lanseta super buna

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

beastmaster intotdeauna au fost niste lansete foarte bune, la toate gamele (crap, spin, surf, feeder, somn etc)
iar comparatia cu catana e exagerata, chiar producatorul o claseaza sub nexave, forcemaster si apoi beastmaster
intotdeauna mi-au placut
un termen de comparatie in categoria mulinetelor ar fi bblc. adica scule trainice, puternice, long cast si pentru pesti mari. si nu tocmai usoare

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

bradlly scrie:In al 2 -lea Week-end din Ianuarie am fost la o partida de 12 ore pe MV2, impreuna cu colegu de club levi74, care si-a luat 2 Beast'uri. Am stat pe stand 12 chiar langa Marian Constantin si dupa ora 14 am inceput sa facem lanseuri si sa cantarim plumbi din lipsa de activitate.

Eu am MTX -uri 14 cu inel de 50, dar vreau sa-ti spun ca Beast-urile cu plumb de 120 grame inline cu tija, real (cantarit), fir de 0,22 ( ultima, dimensiune reala, masurat cu micrometru ), mulineta Shimano Biomaster XTB, am ajuns sa lansez de 10-15 ori constant in buza malului din fata gardului casei primarului. Plumbul nu a aterizat la mai mult de 1 ,5 m de mal, infigandu-se in namol.

Mie unul mi s-au parut mai tari decat MTX-urile si mi-au trebuit 5,6 lansari pana sa o incarc acceptabil.

Pana si Mary a aruncat cu el, dar cu BBLC si a ramas super surprins de ce poate batul, el stand pe stand 10 sau 11, nu mai retin, unde avea o distanta mai mare pana in malul de vis-a-vis, eu considerand ca a aruncat mai mult decat mine. A masurat distanta pe gps dintre maluri si ii dadea circa 168 m.

Sambata sau Duminica sunt 80 % sanse sa fiu iar pe MV2 si de data asta iau si un MTX 14 cu mine sa vad exact diferentele, dar daca e cum banuiesc eu, cred ca-mi schimb betele :wink:
ms Bradlly!sa imi spui te rog ce ai facut daca mergi duminica

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

marian_popescu scrie:beastmaster intotdeauna au fost niste lansete foarte bune, la toate gamele (crap, spin, surf, feeder, somn etc)
iar comparatia cu catana e exagerata, chiar producatorul o claseaza sub nexave, forcemaster si apoi beastmaster
intotdeauna mi-au placut
un termen de comparatie in categoria mulinetelor ar fi bblc. adica scule trainice, puternice, long cast si pentru pesti mari. si nu tocmai usoare
vrei te rog sa faci o clasare a lansetelor shimano?sau daca esti amabil sa imi lasi un link unde pot vedea clasamentul?ms

marian_popescu
pescar de competitie

Alivio, hyperloop, catana, nexave, forcemaster, beastmaster, apoi tribalurile

marian_popescu
pescar de competitie

Nu mai știu dacă alivio sau hyperloop este prima, dar parcă htperloop e cea mai de jos

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

. A masurat distanta pe gps dintre maluri si ii dadea circa 168 m.

salut. imi spui si mie te rog cum a masurat distante pe gps la o distanta asa de mica?cum a procedat?
A bad days fishing is better than a good day at work...

marian_popescu
pescar de competitie

si inainte mai era "regretatul" speedmaster
vesnic va ramane in amintirea celor care l-au cunoscut :cry:

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

ms de info Mariane!curios e ca daca te uiti pe totalfishing de ex. forcemasterul e mai scumpa ca beast-ul :)da dc zici asa de speedmaster?s-au intalnit probleme la ea?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”