beastmaster BX vs Catana BX

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

bradlly
Puncte: 0

Re: beastmaster BX vs Catana BX

Mesaj de bradlly »

florinalin scrie:. A masurat distanta pe gps dintre maluri si ii dadea circa 168 m.

salut. imi spui si mie te rog cum a masurat distante pe gps la o distanta asa de mica?cum a procedat?
Intri pe google maps, pui punctele de reper A si B si iei coordonatele, dupa care deschizi alta pagina de net, bagi link-ul http://boulter.com/gps/distance/, selectezi in km, si ii dai calculatie.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

ingerasdefoc scrie:ms de info Mariane!curios e ca daca te uiti pe totalfishing de ex. forcemasterul e mai scumpa ca beast-ul :)da dc zici asa de speedmaster?s-au intalnit probleme la ea?
Beastmaster este in promotie daca te referi la modelul de 3,9 m si 3,5 lbs

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Merci pt explicatii. Inseamna ca am aruncat cu Warrior S 140m ! :twisted: (Google zice 0,14km) Daca nu dadeam cu plumbul in copac pe partea cealalta, probabil depaseam 150m lejer. :roll:

Scuzati micul off-topic !

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

miki scrie:
ingerasdefoc scrie:ms de info Mariane!curios e ca daca te uiti pe totalfishing de ex. forcemasterul e mai scumpa ca beast-ul :)da dc zici asa de speedmaster?s-au intalnit probleme la ea?
Beastmaster este in promotie daca te referi la modelul de 3,9 m si 3,5 lbs
da.stiu.e 550 de lei.dar ma intreb de ce nu au facut si la force reducere

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

La modelele de Forcemaster care exista in stoc este facuta reducere. Modelul de 3.9m nu mai este de mult timp in stoc.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

miki scrie:La modelele de Forcemaster care exista in stoc este facuta reducere. Modelul de 3.9m nu mai este de mult timp in stoc.
am inteles

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Exista si force la promoție
Ciudată politica normark, Beast 12325 la același preț cu 13350

Speed au fost extraordinare, în special primul model, încă mai apar second în preț destul de mare. Ultimul model promitea mult, după cum l—am văzut în magazin, dar a fost rapid înlocuit de tribal carp, nu cu succesul primului speedmaster

Un se sfat prietenele. Dacă te—ai orientat către beast, rămâi pe poziție, te vor servi ani buni

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

marian_popescu scrie:Exista si force la promoție
Ciudată politica normark, Beast 12325 la același preț cu 13350

Speed au fost extraordinare, în special primul model, încă mai apar second în preț destul de mare. Ultimul model promitea mult, după cum l—am văzut în magazin, dar a fost rapid înlocuit de tribal carp, nu cu succesul primului speedmaster

Un se sfat prietenele. Dacă te—ai orientat către beast, rămâi pe poziție, te vor servi ani buni
nu ma mai sucesc.le iau printr-un magazin de la mine din oras si le platesc in rate.cash am avut doar pt BBLC-uri :))

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

marian_popescu scrie:Alivio, hyperloop, catana, nexave, forcemaster, beastmaster, apoi tribalurile
Imi pare rau ca iti spun, dar ordinea e eronata.incearca sa mai aduni informati si nu dupa pret ...idei personalizate...
Tine cont de anul de fabricatie a lansetei (a existat o rotarie de calitate pe fiecare clasa)si calitatea folosita in aceea perioada in fiecare clasa enumerata.ma refer strict la lansetele mentionate.
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

au venit si jucariile mele :mrgreen: le combin cu BBLC-urile si sper sa se "pupe" bine
botezul va avea loc pe Horgesti :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”