AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
sebastian_andone
Puncte: 0

Re: AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Mesaj de sebastian_andone »

Da niste poze cu senzorii poti sa pui? :lol: :lol: :lol: Poate si cu aglomeratia din magazin si cu ei pe stand :? Poate moare polonul de inima rea.
"X13"

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

sebastian_andone scrie:Da niste poze cu senzorii poti sa pui? :lol: :lol: :lol: Poate si cu aglomeratia din magazin si cu ei pe stand :? Poate moare polonul de inima rea.
A iesit cam rau , dar pana luni o pun pe asta : :D
Fişiere ataşate
set avertizori 2014 DAN.jpg
set avertizori 2014 DAN.jpg (725.72 KiB) Vizualizat de 1124 ori

Dan Mitranescu
Veteran

gor965 scrie:Imi pare sincer rau ptr. polonez, ptr. ca nu-i putem arata cat suntem noi de treaba, da' dao-n ma-sa, problema lui e cu fabrica din China, nu cu X din Y tara care comercializeaza un produs similar. Tocmai ce-au prezentat chinezii, la un targ de profil, o copie dupa Samsung S5, inainte cu o saptamana ca acesta sa iasa pe piata ... si nu mai urla nimeni !
George , asta era una , dar lucrurile stau total altfel din ce stiu eu ( prin Dong , ca sa nu se mai aprinda disperatul ca nu ma cunoaste patroana din China :) ) ca fabrica a furnizat produsul in aceeasi masura catre noi cat si catre ei. Pe noi ne-au instiintat sa nu vindem in Polonia . Atat . Si asta ca au promis verbal acest lucru , asa cum a primit si Hakuyo exclusivitate pe Romania.
Fabrica a conceput produsul cu mult inainte ca sa fie inregistrat de astia .
Au mai avut de a face cu un caz similar acum un an . Acum fabrica este pregatita pentru acest gen de abordare. :wink:
Este ultima escrocherie care se poarta in relatia cu China. :wink:

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Dane din ce vad in descriere si in poze lipsesc fetele de schimb.Sau alea se vand separat.
Si au venit in cutie si conectorii rapizi?
Multumesc.
Imagine

monsterfishing

Mesaj de monsterfishing »

Mr.Dan...
I know what you're writing... only a small difference!
After ms. Chen was robbed... I designed new alarm FA211!!! (ask ms. Chen)
All the indicator was designed for my order and according to my idea, next I designed new reciver! (ask ms. Chen)
I signed a contract with the factory, which represents ms. Chen
Which also been registered in our office. No oral, written only!
Arguing that someone I robbed, you mistaken very much

Dan Mitranescu
Veteran

monsterfishing scrie:Mr.Dan...
All the indicator was designed for my order and according to my idea, next I designed new reciver! (ask ms. Chen)
Ma bucur pentru redresarea discutiei catre un mod civilizat.

Argumentele mele vin din discutia cu Dong , care la randul lui a discutat in fabrica.
In acest sens vom prezenta pozitia oficiala a fabricii .

Ce spun eu sunt cuvintele unor oameni cu care lucrez de ani buni si in care am mare incredere. Acesta este motivul pentru care insist.

Pe de alta parte si eu am trimis in fabrica , ( tot prin intermediul lui Dong ) , mai multe idei de functii care se regasesc pe avertizorii in discutie. Sper sa gasesc maill-ul de acum doi ani ca dovada.

Pentru sunetul de Delkim am cumparat personal un senzor pe care l-am trimis ( tot prin intermediul lui Dong :) ) in fabrica pentru a putea sa dau un exemplu real cu ce doresc .
Daca vrei iti dau un link de pe un alt forum unde specific acest lucru inca din 2012. Aici poti sa ma acuzi ca am recomandat niste sunete care mi-au placut la alti avertizori .

In rest eu cred ca este bine sa ajungem la sentimente mai bune pentru ca in China oamenii sunt orgoliosi si nu renunta asa usor la cuvantul pe care il dau. Totodata nu le place sa fie pacaliti. Cel putin noi nu i-am pacalit cu nimic si am lucrat destul de bine in ultimii ani.

P.S. Cineva in toata discutia asta ascunde adevarul . Eu sunt ultimul care poate sa faca asta aici pentru ca sunt singurul care poate sa piarda ceva si aici ma refer la cuvant , pe care eu il am in relatia cu pescarii din Romania.

monsterfishing

Dan...
Me and Mrs. chen agreed that we the divide market...
Ms. Chen sell to certain countries and, I to other... is a simple. (ask. ms. Chen)
The new receiver is only my...
I reserved the own idea that no one has stolen! As was previously the place!
So you do not call me a thief... I agreed with everything ms. Chen.
Factory knows everything...

Dan Mitranescu
Veteran

monsterfishing scrie:Dan...
Me and Mrs. chen agreed that we the divide market...
Ms. Chen sell to certain countries and, I to other... is a simple. (ask. ms. Chen)
The new receiver is only my...
I reserved the own idea that no one has stolen! As was previously the place!
So you do not call me a thief... I agreed with everything ms. Chen.
Factory knows everything...
Asa este .
Noul receptor este ideea voastra . Stiu asta din fabrica .
( o sa fac si eu unul similar . :wink: :D mai ales ca vreau sa il fac pe 6 culori :wink: , sau poate impartim costurile matritei ... :wink: )

Totusi aici vorbim despre modelul actual de avertizori , cel din filmuletul de la inceputul topicului .

Acest model este rezervat la OHIM si nu avem noi ( Hakuyo ) voie sa il comercializam ?
Fişiere ataşate
set avertizori 2014 D.jpg
set avertizori 2014 D.jpg (725.72 KiB) Vizualizat de 1045 ori

monsterfishing

Dan Mitranescu scrie:
monsterfishing scrie:Mr.Dan...
Ma bucur pentru redresarea discutiei catre un mod civilizat.

Argumentele mele vin din discutia cu Dong , care la randul lui a discutat in fabrica.
In acest sens vom prezenta pozitia oficiala a fabricii .

Ce spun eu sunt cuvintele unor oameni cu care lucrez de ani buni si in care am mare incredere. Acesta este motivul pentru care insist.

Pe de alta parte si eu am trimis in fabrica , ( tot prin intermediul lui Dong ) , mai multe idei de functii care se regasesc pe avertizorii in discutie. Sper sa gasesc maill-ul de acum doi ani ca dovada.

Pentru sunetul de Delkim am cumparat personal un senzor pe care l-am trimis ( tot prin intermediul lui Dong :) ) in fabrica pentru a putea sa dau un exemplu real cu ce doresc .
Daca vrei iti dau un link de pe un alt forum unde specific acest lucru inca din 2012. Aici poti sa ma acuzi ca am recomandat niste sunete care mi-au placut la alti avertizori .

In rest eu cred ca este bine sa ajungem la sentimente mai bune pentru ca in China oamenii sunt orgoliosi si nu renunta asa usor la cuvantul pe care il dau. Totodata nu le place sa fie pacaliti. Cel putin noi nu i-am pacalit cu nimic si am lucrat destul de bine in ultimii ani.

P.S. Cineva in toata discutia asta ascunde adevarul . Eu sunt ultimul care poate sa faca asta aici pentru ca sunt singurul care poate sa piarda ceva si aici ma refer la cuvant , pe care eu il am in relatia cu pescarii din Romania.

Dan...
I want to tell you that we design electronic circuits in Poland, your purchase Delkim alarm to sound forge is pointless!!
Firstly, it is illegal! Secondly, the alarms are not with magnet roll, Only the piezo crystal!
That's why you do not get the same sound, speed, etc ...You can only copy the frequency of the sound wave, but it will not be the same effect!
Thirdly, you think of something your own and you do not learn to copy!
It is nice as anyone rob you!

Dan Mitranescu
Veteran

monsterfishing scrie:

Dan...
I want to tell you that we design electronic circuits in Poland, your purchase Delkim alarm to sound forge is pointless!!
Firstly, it is illegal! Secondly, the alarms are not with magnet roll, Only the piezo crystal!
That's why you do not get the same sound, speed, etc ...You can only copy the frequency of the sound wave, but it will not be the same effect!
Thirdly, you think of something your own and you do not learn to copy!
It is nice as anyone rob you!
Ceva 100% propriu este greu sa proiectezi in ziua de astazi.
Pana si a face un avertizor sonor este o copie . Si un receptor este o copie. Indiferent ce sunete , luminite sau functii le pui . :wink:
Te rog sa ma crezi ca este ultima mea grija acest lucru si sunt un om care pune integritatea morala pe primul loc.

Revenim . Are voie Hakuyo sa vanda setul de avertizori in Romania ?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”