REGULAMENT PESCUIT 2014

Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu

Încuiat
Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

REGULAMENT PESCUIT 2014

Mesaj de Vladut Mateianu »

REGULAMENT DE PESCUIT SPORTIV VALABIL PE BALTA SENZOR-SULIMANU IN 2014



REGULAMENT DE PESCUIT SPORTIV VALABIL PE BALTA SENZOR-SULIMANU IN 2014



1.Acest regulament trebuie citit in totalitate si reprezinta acordul dumneavoastra ca va conformati regulamentului lacului.
2.Accesul pe balta se va face cu masinile personale, pana la standul de pescuit rezervat. Apoi, masinile vor fi scoase in locurile special amenajate unde vor sta pe durata partidei de pescuit. La plecare, pescarul trebuie sa anunte personalul lacului, incarcarea bagajelor in masina facandu-se doar sub supravegherea unui angajat de la paza.
3.Pescarul are dreptul sa fie insotit de catre un prieten, sotie sau copil pana in 14 ani, care nu vor plati nimic suplimentar pe lac, chiar putand sa intervina in activitatile de pescuit. Pentru restul insotitorilor se plateste o taxa suplimentara. Este permisa sosirea vizitatorilor, dar doar pana la sediul administratiei si doar pe timpul zilei. Noaptea nu se pot primi vizitatori la stand.
4.Se poate pescui cu maximum 4 lansete, iar monturile trebuie sa fie obligatoriu cu cate 1 carlig , iar plumbul sa poata fi eliberat in caz de ruptura. Interzis pescuitul la “bomba” .La caras se poate pescui si cu montura cu 2 carlige.
5.Pescarii pot opta pentru varianta catch&release (prinde si elibereaza) sau pentru varianta pescuit cu retinere.Se pot retine maximum 5 kg de peste(crap, caras, novac), dar nu exemplare care depasesc 4 kg. Crapul de peste 4 kg va fi eliberat imediat in apa, in perfecta stare.De asemenea, ciortanii sub 1 kg vor fi imediat eliberati in apa.
6.Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului are dreptul să controleze şi să cântărească peştele capturat de pescari !
7. Pescarul care va fi gasit ca incalca regulamentul lacului, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment.
8.Pescarii isi vor instala echipamentul in perimetrul standului rezervat.
9.Fiecare pescar isi va tine pestele capturat in juvelnicul propriu, fiind interzis ca mai multi pescari sa tina pestele la comun. Pestele odata bagat in juvelnic nu mai poate fi inlocuit cu o captura ulterioara, decat cu acordul paznicului si daca pestele se afla in stare impecabila.
10.Pescarii sunt obligati sa aiba spray dezinfectant, saltea de receptie si minciog ecologic. Cei care nu au pot inchiria echipamentul de la personalul lacului, contra tarifului de 5 lei.(spray+saltea)
11.Pescarii pot face gratar pe malul lacului, in locurile amenajate sau in gratare cu picioare.
12.Pescarii sunt rugati sa lase locul de pescuit curat, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau alte obiecte.
13.Pe timpul partidei se pot face comenzi la cele 3 magazine din incinta complexului : magazin alimentar, magazin nada si scule pescuit, magazin bauturi racoritoare si spirtoase. De asemenea, se pot comanda pungi de 2.5 kg cu cuburi de gheata.
14. Este interzisa ascultarea muzicii pe balta, indiferent de gen, daca acest lucru deranjeaza vecinii de pescuit.
15. Lacul este prevazut cu supraveghere video, camere de ultima generatie reglabile si cu zoom 1:1000. Imaginile se salveaza automat pentru 6 luni, iar imaginile se pot vedea live pe site-ul lacului .Incalcarea oricarei norme de conduita prevazute in regulament confera dreptul administratiei baltii de a nu mai permite accesul pe balta si drept de pescuit autorului .
16. Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii.
17. Va rugam sa solicitati si sa pastrati bonul fiscal conform reglementarilor in vigoare.
18. Orice furt sau tentativa de furt va fi raportata organelor de politie , constituind infractiune pedepsita de lege cu inchisoare de la 1 la 5 ani, conform articolului 227 din Codul Penal.




Am luat la cunostinta si sunt de acord ,
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “SULIMANU”