pilbak levente scrie:Am primit azi si eu rolele de fir fluo de la domnu Mitranescu ,pare un fir destul de ok la prima vedere,sa vedem cum se va commporta in timp
in ultimul timp am pescuit exclusiv cu el, si am scos mult peste; nu am de gand sa il schimb...il am pus pe mulinete din iulie 2012. fir de 0.25.dupa doi ani nu se mai vede noaptea insa rezista; in primavara asta il schimb pentru confortul meu psihic:)
dar ziua este vizibil? se vede firul pana in locul unde intra in apa?
A bad days fishing is better than a good day at work...
va salut.va rog sa ma lamuriti cu o problema.este vreo diferenta intre Sufix Opaque Yellow si SUfix ultra knot fluo?este unul si acelasi fir sau sunt fire diferite?intreb pentru ca in poze unul e galbejit iar celalalt e un galben fluo aprins..nu mai inteleg nimic
Opaque-ul este mai vizibil decat Ultra Knot-ul?Multumesc
Am pus in week-end 2 role de fir P-line cx fluo 0.20 pe tamburi . Una a avut 910 m iar cealalata 850m in loc de 1000m . Counterul pus pe blancul lansetei . Este posibil sa fi dat erori
razvan nafornita scrie:Am pus in week-end 2 role de fir P-line cx fluo 0.20 pe tamburi . Una a avut 910 m iar cealalata 850m in loc de 1000m . Counterul pus pe blancul lansetei . Este posibil sa fi dat erori
Daca ai rasucit firul peste rola de la contor nu sunt erori.
Daca se pune firul tangential apar erori.
pilbak levente scrie:Am primit azi si eu rolele de fir fluo de la domnu Mitranescu ,pare un fir destul de ok la prima vedere,sa vedem cum se va commporta in timp
in ultimul timp am pescuit exclusiv cu el, si am scos mult peste; nu am de gand sa il schimb...il am pus pe mulinete din iulie 2012. fir de 0.25.dupa doi ani nu se mai vede noaptea insa rezista; in primavara asta il schimb pentru confortul meu psihic:)
dar ziua este vizibil? se vede firul pana in locul unde intra in apa?
razvan nafornita scrie:Am pus in week-end 2 role de fir P-line cx fluo 0.20 pe tamburi . Una a avut 910 m iar cealalata 850m in loc de 1000m . Counterul pus pe blancul lansetei . Este posibil sa fi dat erori
la p-line eroare este cand au 1000 metri pe rola !
Am testat in weekend firul si s-a comportat impecabil,nici o peruca chiar daca tamburii au fost incarcati peste maxim
Sper sa nu fie prea tarziu postarea concluziilor mele. Acum un am va rugam sa-mi recomandati un fir fluo bun (raport pret calitate). Dupa nenumarate posturi citite pe diverse forumuri, am hotarat sa merg pe mana celor de la Claumar cu firul SubDue. Sincer nu am avut nici o problema cu respectivul fir, ok - vizibilitate la drilurile nocturne, vizibil pe timp de zi pentru verificarea directiei. Lucrul de care am fost cel mai incantat, e ca nu am avut nici o ruptura sau montura pierduta, anul trecut, desi am avut si partide in zone cu agatatura si substrat malos. Recomand Sub Due de la Claumar.
Nu te pune cu prostul, ca are mintea mai odihnita!!!!
catalos scrie:Sper sa nu fie prea tarziu postarea concluziilor mele. Acum un am va rugam sa-mi recomandati un fir fluo bun (raport pret calitate). Dupa nenumarate posturi citite pe diverse forumuri, am hotarat sa merg pe mana celor de la Claumar cu firul SubDue. Sincer nu am avut nici o problema cu respectivul fir, ok - vizibilitate la drilurile nocturne, vizibil pe timp de zi pentru verificarea directiei. Lucrul de care am fost cel mai incantat, e ca nu am avut nici o ruptura sau montura pierduta, anul trecut, desi am avut si partide in zone cu agatatura si substrat malos. Recomand Sub Due de la Claumar.