Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pentru postul tau asi crea un topic nou!!! Big likedanutlupu scrie:@leutu intai enumar, daca nu ma crezi pun poze:
1. Varianta 2-3 persoane light pt 3-10 zile: cort Senzor Comandor, 3 paturi de dormit, 3 saci de dormit, 4 scaune, 2-3 mese, soba incalzit IR cu gaz cu butelie mare, aragaz cu butelie de 5 l, 2 huse cu lansete + mulinete, rod pod, 3 saltele de primire, 2 umbrele mari de 2,5 m, 4-5 genti cu diverse accesorii de pescuit si vesela, laptop, aparat foto, trepied, camera video, 30-40 kg nada. Asta in mare ce-mi amintesc mai voluminos dar ocupa volum si mâncarea si baxurile de bauturi. Soba de incalzit e schimbata cu lada frigoifica in sezonul cald.
2. Varianta normala cu rulota de 6 m deja se complica lucrurile. Trebuie spus ca iesirea se face pt mai multe persoane care vin pe rand si mai mult de 10 zile si pe langa bagajele mai sus pomenite se mai adauga: cortul rulotei, inca 2 paturi si 2 scaune, 2 umbrele de terasa, multe haine, bidoane de apa si vreo 70-100 kg nada. Daca iesirea se face mai protocolara si e in lunile calduroase, se mai adauga un frigider mic, un ventilator de terasa cu vapori de apa si 200m ce cablu pt curent. In cazul asta sunt ajutat de un prieten cu duba de 3,5 t care imi ia surplusul de bagaje care nu incap nici in 3 Hiluxuri, dar am avut cateva iesiri in 2-3 persoane in care am reusit sa merg doar cu Hiluxul si rulota fara duba, dar am renuntat la multe chestii.