stie cineva niste saculeti solubili cu o durata mai mare de dizolvare?am un prieten care pescuieste pe lacuri cu adancimi de pana la 20-25 de m si vrea ceva care sa se dizolve mai greu.multumesc!
Ionut el se plange ca Predatorul se dizolva prea repede.eu nu stiu ca nu folosesc saculeti.probabil o fi Predatorul asta de diferite grosimi si l-o fi luat el pe cel mai subtire
Ionut el se plange ca Predatorul se dizolva prea repede.eu nu stiu ca nu folosesc saculeti.probabil o fi Predatorul asta de diferite grosimi si l-o fi luat el pe cel mai subtire
Ce sa zic, e primul pe care-l aud ca se plange de asta in legatura cu Predatoru'! N-are decat sa-l foloseasca pe cel recomandat de Dan ...
Vorbesti serios cand spui ca nu folosesti saculeti solubili?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Ce sa zic, e primul pe care-l aud ca se plange de asta in legatura cu Predatoru'! N-are decat sa-l foloseasca pe cel recomandat de Dan ...
Vorbesti serios cand spui ca nu folosesti saculeti solubili?
de ce ti se pare asa de ciudat? nadesc cat am nevoie cu cobra,prastia sau spomb-ul.nu folosesc din simplu fapt ca mi-e lene sa ii pregatesc/atasez pe forfac.
Pe cei recomandati de ionut de 40mm-5m ii folosesc si eu si mie se par ok.
Mai grosi nu am luat, dar parca ma bate gandul.
Ms si eu Dan pentru recomandare.