Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Recomand jrc radar dsi.Vali Secui scrie:Da, sincer sunt dezamăgit de părerile despre aceşti senzori daiwa deoarece am mai avut şi alte păreri nu foarte bune despre ei pe MP. Ma gândeam la jrc radar dsi, ce spune–ţi sunt ok? Cei de la fox sunt de calitate superioara dar cam piperati.
Super avertizori, din toate punctele de vedere, reglaje foarte bune, durata lunga de viata a bateriei(pana la 1200 ore de pescuit), desisgn placut, distanta pana la care statia capteaza avertizorii este anuntatata pana la 1 kmMa gândeam la jrc radar dsi, ce spune–ţi sunt ok?
Sincer da. Dar nu stiu daca a aparut modelul 2014 pe piata , ca functii am tot citit despre ei, par a fi ok in schimb nu stiu in timp cat de rezistenti sunt si cum se comporta .cornelserbu scrie:la hakuio te-ai gandit ?
au aparut, ii gasesti la dan mitranescu la magazin!Vali Secui scrie:Sincer da. Dar nu stiu daca a aparut modelul 2014 pe piata , ca functii am tot citit despre ei, par a fi ok in schimb nu stiu in timp cat de rezistenti sunt si cum se comporta .cornelserbu scrie:la hakuio te-ai gandit ?