Set 4 avertizori + statie Daiwa iB-One R

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vali Secui
Puncte: 0

Set 4 avertizori + statie Daiwa iB-One R

Mesaj de Vali Secui »

Salut ce parere aveti despre acest set de senzor cu staie. astept pareri de la cei care i-au folosit sau cei care detin acest model de senzori, daca au probleme . Sunt rezistenti la ploi si in conditii extreme? Despre setarile care le au si mai ales despre functia anti furt. Daca raportul calitate pret este ok.
Fişiere ataşate
image.jpeg
image.jpeg (22.98 KiB) Vizualizat de 2215 ori

faurmircea

Re: Set 4 avertizori + statie Daiwa iB-One R

Mesaj de faurmircea »

Sincer de bani aia poti lua altceva mai fain ...

eu m`am jucat cu ei ... ma asteptam la un ton mult mai calitativ .. singrul lucru avantajos care il credeam la ei este sistemul de quick change .. da nici ala nui de treaba ca senzorul este asa de subtire la prindere de se rupe plasticul una cu doua ... sistemul anti furt :))) este o bipaiala daca stinge care un senzor ... daca dormi nici nu iti dai seama
in rest ce sa zic bateriile sunt de alea mici de aparat foto ... iara nasol ca trebe sa ai tot timpul rezerve la tine daca ai uitat ala esti ... iar ca prelucrare iara nu mi se par ok pt bani aia ... cum spuneam gasesti ceva mai bun ...

nu ii detin eu iam cumparat pt un prieten care a vrut neaparat ... iam tinut la mine vreo 2 3 luni si am iesit cu el la pescuit de 3 ori ... ploaie soare au functionat fara probleme au sunat si la drop ....

iti recomand vtsw`u de la prologic cu toate ca si la alea am cate una alta de spus sau mai pui ceva si iti iei setul de la fox mr+ sau nash s5r
Fişiere ataşate
IMG_1349.JPG
IMG_1349.JPG (86.51 KiB) Vizualizat de 2143 ori
IMG_1225.JPG
IMG_1225.JPG (60.36 KiB) Vizualizat de 2143 ori

Vali Secui

Mesaj de Vali Secui »

Da, sincer sunt dezamăgit de părerile despre aceşti senzori daiwa deoarece am mai avut şi alte păreri nu foarte bune despre ei pe MP. Ma gândeam la jrc radar dsi, ce spune–ţi sunt ok? Cei de la fox sunt de calitate superioara dar cam piperati.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vali Secui scrie:Da, sincer sunt dezamăgit de părerile despre aceşti senzori daiwa deoarece am mai avut şi alte păreri nu foarte bune despre ei pe MP. Ma gândeam la jrc radar dsi, ce spune–ţi sunt ok? Cei de la fox sunt de calitate superioara dar cam piperati.
Recomand jrc radar dsi.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

la hakuio te-ai gandit ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Ma gândeam la jrc radar dsi, ce spune–ţi sunt ok?
Super avertizori, din toate punctele de vedere, reglaje foarte bune, durata lunga de viata a bateriei(pana la 1200 ore de pescuit), desisgn placut, distanta pana la care statia capteaza avertizorii este anuntatata pana la 1 km
http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 34462.html

Vali Secui

Mesaj de Vali Secui »

cornelserbu scrie:la hakuio te-ai gandit ?
Sincer da. Dar nu stiu daca a aparut modelul 2014 pe piata , ca functii am tot citit despre ei, par a fi ok in schimb nu stiu in timp cat de rezistenti sunt si cum se comporta .

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vali Secui scrie:
cornelserbu scrie:la hakuio te-ai gandit ?
Sincer da. Dar nu stiu daca a aparut modelul 2014 pe piata , ca functii am tot citit despre ei, par a fi ok in schimb nu stiu in timp cat de rezistenti sunt si cum se comporta .
au aparut, ii gasesti la dan mitranescu la magazin!

http://danmitranescu.ro/97-1225/AVERTIZ ... L-2014.php
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

briche

Mesaj de briche »

Buna ziua, ca sa nu mai deschid un topic nou as dori daca aveti cunostinta, sa ma indrumati in alegerea unui set de avertizori 3+1 dintre urmatoarele modele:
-Fox Mr+ (sau Fox Mxr+)
-Jrc Radar Dsi
-Nash Siren S5r
Multumesc anticipat!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Dintre toate asta, iti recomand altceva, statia cu 3 avertizori de la JRC DS3 Model 2014.

http://www.totalfishing.ro/set-3-averti ... 34464.html

Le poti alege culoarea fiecarui senzor in parte: rosu, verde, galben, albastru, portocaliu si violet.
In caz ca pestele pleaca pe drop, senzorul iti arata asta.
Daca pescuiesti plantat cu barca, senzorii au o functie de "far", ii vezi dupa mal datorita luminii puternice.
Cutia de transport e rezistenta la apa, in afara de asta, componentele electrice sunt sigilate de 2x mai bine, deci sa intre apa in ele ca sa ii reduca durata de viata sau sa nu iti mai functioneze, sunt sanse foarte, foarte mici.
Sistem antifurt.

+ multe altele.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”