AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
stefanmuraru
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: AVERTIZORI HAKUYO MODEL 2014

Mesaj de stefanmuraru »

In cazul de fata cel mai bun raspuns este cel de la persoanele care lucreaza in domeniu.

Teoretic daca te duci si iti inregistrezi o inventie (exact despre asta vorbim aici, nu despre un design) si obtii brevetul de inventie nimeni nu mai are voie sa vanda fara permisiunea ta indiferent cine sau unde il fabrica.

In practica, cineva a facut documentatia pentru niste senzori facuti la o fabrica in china si incearca sa isi inregistreze un fel "de drept de autor" pe europa. Din pozele puse nu reiese nimic concret ca ar fi inregistrat. De retinut ca e o diferenta mare intre "o marca" si "o inventie".

Nu sunt in domeniu dar astept cu nerabdare raspunsul avocatilor legat de aceasta speta.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sorin Daringa scrie:Dane din ce vad in descriere si in poze lipsesc fetele de schimb.Sau alea se vand separat.
Si au venit in cutie si conectorii rapizi?
Multumesc.
Am renuntat la fetele de schimb pentru ca erau cam sorcova si culorile nu se potriveau cu nimic ...
Nu au conectori rapizi. Astia sunt separati .
http://danmitranescu.ro/109-1158/SUPORT ... NECTOR.php

spin4pike

Mesaj de spin4pike »

Spor la vanzare !!
Fişiere ataşate
20140304_201141-1.jpg
20140304_201141-1.jpg (210.03 KiB) Vizualizat de 1681 ori
Sunt incantat de senzori !!! Mersi
Sunt incantat de senzori !!! Mersi
20140304_201141-1.jpg (210.03 KiB) Vizualizat de 1681 ori

mitzapogan

Mesaj de mitzapogan »

spin4pike scrie:Spor la vanzare !!
nu scrie hakuyo pe ei?

Dan Mitranescu
Veteran

Sa lamurim o problemuta . :wink:

Imagine

spin4pike

Mesaj de spin4pike »

A scris dar s-a dus jos foarte usor. A fost un fel de imprimeu laser sau ceva de genul. Dar nu ma deranjeaza deloc. Am vrut sa achizitionez niste senzoti ale unor firme renumite dar nu isi justificau banii deloc . Sunt fiarte multumit de acesti senzori sii ii recomand. Au multe functii folositoare. Raportat calitate--pret , sunt excelenti

monsterfishing

Mesaj de monsterfishing »

Dan Mitranescu scrie:Sa lamurim o problemuta . :wink:

Imagine

Write only one, dry certificate has no legal force;) How may give a certificate for something that is not his property?
:lol:

Dan Mitranescu
Veteran

monsterfishing scrie:
Write only one, dry certificate has no legal force;) How may give a certificate for something that is not his property?
In pare rau ca nu stii ca orice act semnat si stampilat de o institutie are relevanta juridica.

Cat despre " cum se poate da un certificat pe ceva care nu este proprietatea lui" o sa raspunda "cineva" la intampinarea pe care o face fabrica , dupa cele aflate. :wink:

Succes la OHIM cu inregistrarea actualului avertizor si a noului model de statie . :wink:

monsterfishing

Mesaj de monsterfishing »

Dan Mitranescu scrie:
monsterfishing scrie:
In pare rau ca nu stii ca orice act semnat si stampilat de o institutie are relevanta juridica.

Cat despre " cum se poate da un certificat pe ceva care nu este proprietatea lui" o sa raspunda "cineva" la intampinarea pe care o face fabrica , dupa cele aflate. :wink:

Succes la OHIM cu inregistrarea actualului avertizor si a noului model de statie . :wink:

hahaha you reserved my new design alarm ?! haha my frend I long time reserved al my idea alarm, receiver etc...

P,.S
Ms. Please contact the Ms. Chan she wants to talk to you ;)

Dan Mitranescu
Veteran

monsterfishing scrie:
hahaha you reserved my new design alarm ?! haha my frend I long time reserved al my idea alarm, receiver etc...

P,.S
Ms. Please contact the Ms. Chan she wants to talk to you ;)
Tot nu ne intelegem ... Cred ca "translate google" este de vina. :)

1. Nu eu rezerv desingul alarmei . Nici Hakuyo . Nici Dong . Fabrica face acest lucru !
2. Eu nu ma cunosc cu Ms. Chan si nu am vorbit niciodata. Dong vorbeste cu Ms. Chan si daca Ms.Chan are ceva sa ii spuna, il suna oricand .
3. Eu contribui la selectia produselor pe care Dong le comanda in China . Eu cumpar produsele de la Dong si le vand la mine in magazin. Dong este importatorul.

4. Din cate am inteles eu de la Dong , daca tu incerci sa inregistrezi un produs pe Europa , atunci fabrica nu iti mai furnizeaza produsele.
Fabrica nu accepta sa dea exclusivitate pe Europa cuiva.
Daca gresesc te rog sa imi spui .

P.S. Te ma intreb inca o data : Ii dai voie :) lui Dong ( proprietar Hakuyo ) sa vanda avertizorii ??? Ca sa terminam subiectul ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”