Târg pescuit AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Târg pescuit AVP

Mesaj de Vladut Mateianu »

Se poate sa ai dreptate, totusi organizatorul hotareste politica targurilor, noi suntem simplii participanti, care am fost invitati sa participam !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

sunt sigur ca ceva le impiedica ...si sigur nu pretul metrului patrat..
Pai le impiedica dimensiunea redusa a pietei (probabil ca sunt cateva sute de clienti la nivel de tara pentru produse de la firme "consacrate")! Ca altceva n-are ce.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

De la Romexpo via piata Constitutiei s-a ajuns la piata Alba Iulia.... Noua locatie sa fie targul din Vitan?

Criza criza de cativa ani ,dar nimeni nu scade preturile, chiriile se dubleaza, taxele la concursuri neschimbate... Asa da fenomen in expansiune! Si cu circuit inchis!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cum nu s-au micsorat taxele de concurs Vali ? Ia uite aici :

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 29504.html

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 29505.html

Si asteapta sa vezi preturile la Senzor Planet pe 2014, o sa ai si acolo surprize ...placute ! :wink: Inclusiv la targ !

PS Si targul va fi tot in Piata Constitutiei, iar preturile pe care le platim noi pe MP inchiriat este neschimbat din pacate...dar nu influenteaza politica noastra ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

exclusiv scrie:.
nu va exista niciodata un stand Chub,Prologic(sparg pe 2014 cu ce am vazut in catalog),Nash,Trakker,Gardner..de Fox si de restul nu mai zic
Te referi la standuri ale producatorilor directi sau la standuri ale distribuitorilor ? M-as mira sa vina producatorul direct la targ, ptr. ca suntem o piata cu putere mica de cumparare si ptr. ca avand distribuitori (magazine de profil in general) in tara, e normal sa-i lase sa-si castige si ei painea. Intr-adevar, e anormal sa ai un targ de pescuit fara firmele mari producatoare de echipament, nada si accesorii in domeniul pescuitului la crap, dar probabil ca nu e rentabil prin prisma raportului vanzari vs. costuri (cheltuieli). Daca romanii ar avea salariul mediu pe economie de 700-1000 euro, probabil si-ar permite sa faca o groaza de cumparaturi la targurile astea...dar asa, sa fim seriosi, cu 150 de euro venit minim, pot sa vina Nash, Fox, Korda, Prologic, Free Spirit, Solar, etc., etc., si nu vand mai nimic !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Sa vina barosanii, chiar daca nu vand mai nimic, sa ne clatim si noi ochii, sa puna tot romanu mana, poate si ceva rost de ciordeala... :lol:

Al dracu Frank Warik in ungaria a mers, desi fie vorba targul lor din toamna trecuta a fost de toata ciocolata, avea un stand de 2 mp cu 3 borcanele de pop-up si era mai tot timpul la bar cu berea sub nas.
Si culturistu avea 3 ochelari prezentati cu mare fast de niste bidonate...

Pana la urma eu cred ca pe astia daca nu ii inviti pe moka nu vin, si ce interes ar avea producatorii nostrii sa-si faca singuri concurenta?

@Vladut stii bine ca nu e chiar asa.... Promovam, promovam, dar alea din liga 1 tot piperate sant.. :wink:

Vasile M.

Mesaj de Vasile M. »

Eu unul abia astept sa ma duc. Pana la urma e cam singurul targ de pescuit.
Deci pana acum am aflat ca Senzor vine cu super oferte, produse noi si abonamente la sulimanu f ok ca pret, iar relax a anuntat niste naluci noi si carlige la promotie.
Am pierdut ceva? S-a mai auzit cate ceva despre promotii? Ar fi bine daca s-ar posta in forum cateva informatii despre oferte, noutati, etc., doar sunt cativa reprezentanti pe aici.
Bine, eu oricum mereu gasesc cate ceva de cumparat da ar fi mai palpitanta asteptarea daca am aflat din timp. ajuta si la calcularea bugetului :)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vasile M. scrie:? Ar fi bine daca s-ar posta in forum cateva informatii despre oferte, noutati, etc.,
Asta ar fi treaba organizatorului. Din pacate aia anunta locatia, data, pretul biletului, o insiruire de expozanti si...cam atat.
Bine, ar putea si comerciantii sa promoveze ce fac la targ dar putin fac asta.
Pan' la urma va fi ca in fiecare an: vom afla de promotii/oferte dupa ce trece oboru' :lol: :lol: :lol:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

am primit azi un sms in care sunt invitat sa particip la targul AVP in perioada bla bla... cine stie cui oi mai fi dat si eu nr de tel...
Critic echilibrat

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

osc1or scrie:am primit azi un sms in care sunt invitat sa particip la targul AVP in perioada bla bla... cine stie cui oi mai fi dat si eu nr de tel...

te-au descoperit si pe tine? :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”