Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai le impiedica dimensiunea redusa a pietei (probabil ca sunt cateva sute de clienti la nivel de tara pentru produse de la firme "consacrate")! Ca altceva n-are ce.sunt sigur ca ceva le impiedica ...si sigur nu pretul metrului patrat..
Te referi la standuri ale producatorilor directi sau la standuri ale distribuitorilor ? M-as mira sa vina producatorul direct la targ, ptr. ca suntem o piata cu putere mica de cumparare si ptr. ca avand distribuitori (magazine de profil in general) in tara, e normal sa-i lase sa-si castige si ei painea. Intr-adevar, e anormal sa ai un targ de pescuit fara firmele mari producatoare de echipament, nada si accesorii in domeniul pescuitului la crap, dar probabil ca nu e rentabil prin prisma raportului vanzari vs. costuri (cheltuieli). Daca romanii ar avea salariul mediu pe economie de 700-1000 euro, probabil si-ar permite sa faca o groaza de cumparaturi la targurile astea...dar asa, sa fim seriosi, cu 150 de euro venit minim, pot sa vina Nash, Fox, Korda, Prologic, Free Spirit, Solar, etc., etc., si nu vand mai nimic !exclusiv scrie:.
nu va exista niciodata un stand Chub,Prologic(sparg pe 2014 cu ce am vazut in catalog),Nash,Trakker,Gardner..de Fox si de restul nu mai zic
Asta ar fi treaba organizatorului. Din pacate aia anunta locatia, data, pretul biletului, o insiruire de expozanti si...cam atat.Vasile M. scrie:? Ar fi bine daca s-ar posta in forum cateva informatii despre oferte, noutati, etc.,
osc1or scrie:am primit azi un sms in care sunt invitat sa particip la targul AVP in perioada bla bla... cine stie cui oi mai fi dat si eu nr de tel...