Si io credeam ca sunt singurulvaliauto68 scrie:osc1or scrie:am primit azi un sms in care sunt invitat sa particip la targul AVP in perioada bla bla... cine stie cui oi mai fi dat si eu nr de tel...
te-au descoperit si pe tine?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Si io credeam ca sunt singurulvaliauto68 scrie:osc1or scrie:am primit azi un sms in care sunt invitat sa particip la targul AVP in perioada bla bla... cine stie cui oi mai fi dat si eu nr de tel...
te-au descoperit si pe tine?
La vreo tombola, cevaosc1or scrie:.. cine stie cui oi mai fi dat si eu nr de tel...
Si inca ceva ! Vom avea o gramada de pop-up-uri (fluo, bicolore, etc) la lichidare de stoc, cu preturi gen 6-8 lei borcanul !Vasile M. scrie:Eu unul abia astept sa ma duc. Pana la urma e cam singurul targ de pescuit.
Deci pana acum am aflat ca Senzor vine cu super oferte, produse noi si abonamente la sulimanu f ok ca pret, ...........
o sa va vizitez cu siguranta standul... suna bine.Vladut Mateianu scrie: Si inca ceva ! Vom avea o gramada de pop-up-uri (fluo, bicolore, etc) la lichidare de stoc, cu preturi gen 6-8 lei borcanul !
Plus alte cateva zeci de produse la preturi de decembrie....
viorel doloc scrie:Servus Madalin.
Pat SENZOR COMPACT...de la 435ron, redus la 347,77ron.Daca esti interesat, iti dau adresa magazinului, pe MP, deoarece magazinul nu este partener Crapmania si nu vreau sa incalc regulamentul acestui site.
O zi buna.