Lansete -pareri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stan Bogdan

Lansete -pareri

Mesaj de Stan Bogdan »

Va salut ! Vreau sa imi reinoiesc echipamentul de pescuit, implicit lansetele si as avea nevoie de cateva pareri.
Bugetul este undeva la 500-600 ron, iar specificatiile ar fi 3,90 m si 3,5 lbs din 2 bucati. M-am orientat spre Daiwa Windcast sau Shimano Beastmaster, dar nu stiu exact ce tip de actiune mi-ar fi cel mai util. Lansetele le voi folosi atat in aruncari la distanta( cat mai mare), cat si pentru plantat. As vrea ceva care in drill sa nu fie foarte tari( genul mtx14). Astept pareri si va multumesc.

cristi30
Puncte: 0

Re: Lansete -pareri

Mesaj de cristi30 »

Shimano

Stan Bogdan

Mesaj de Stan Bogdan »

Precizez ca sunt interesat si de alte variante de lansete cu specificatiile cerute...

viper28

Mesaj de viper28 »

Stan Bogdan scrie:Va salut ! Vreau sa imi reinoiesc echipamentul de pescuit, implicit lansetele si as avea nevoie de cateva pareri.
Bugetul este undeva la 500-600 ron, iar specificatiile ar fi 3,90 m si 3,5 lbs din 2 bucati. M-am orientat spre Daiwa Windcast sau Shimano Beastmaster, dar nu stiu exact ce tip de actiune mi-ar fi cel mai util. Lansetele le voi folosi atat in aruncari la distanta( cat mai mare), cat si pentru plantat. As vrea ceva care in drill sa nu fie foarte tari( genul mtx14). Astept pareri si va multumesc.
La 600 ron/buc iti recomand lansetele lui Silviu Florescu. Merita pe deplin.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Stan Bogdan scrie:Va salut ! Vreau sa imi reinoiesc echipamentul de pescuit, implicit lansetele si as avea nevoie de cateva pareri.
MTX11 sau MTX16 . Pentru astfel de situatii le-am facut .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”