Ciortan viteza vs. Crap mare

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
Ionut , garantez cu toata prietenia ca nu te incadrezi in categoria discutata.( Cel putin banuiesc. :D )
Chiar ma bucur ca ai inteles corect! :) N-am avut niciodata "nerusinarea" sa ma consider un pescar bun...
"Nerusinarea" apare numai cand iti construiesti o falsa imagine de "pescar de peste mare" , cu scopuri comerciale.
Pai le aduc eu "pescari de peste mare" care au prins crapi mari de 100 de ori mai multi ca ei , dar nu braveaza niciodata cu treaba asta, pentru ca stiu cu adevarat ce inseamna "peste mare" .
ionut72 scrie:
Sa "fii bun" intr-un domeniu in care nu exista competitie directa , mie mi se pare ca suna putin ciudat.
Un ... Andy Chambers? :D
Nu ne cunoastem :D , dar garantez ca daca vine pe Corbu il bat non-stop cam 200 de pescari romani . :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:Of..iar discutia asta? Pescuit dupa trofee versus ciortaniada-viteza ...e ca si discutia Shimano vs Daiwa. Niciodata n-o sa se ajunga la un consens :lol:
Ce nu inteleg eu de ce se discuta asta aici. Nu e topic de reclama la nush ce emisiune? :lol:
Ciortaniada-viteza include si trofee . Trofeele nu includ viteza si neputinta naste discutii.

Este ca inotul in bazine olimpice vs. scaldatul in jacuzii. :D

P.S. Pai daca Vladeanu nu mai spune nimic . :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: Este ca inotul in bazine olimpice vs. scaldatul in jacuzii. :D
E parerea ta, nu-s de acord cu ea. E ca si cu fanii Daiwa: eu stiu ca n-au dreptate da' nu incerc sa-i conving de asta :lol: :lol: :lol:
Dan Mitranescu scrie: Pai daca Vladeanu nu mai spune nimic . :D
Cred ca invata ungureste ca sa refaca puntea de la ministere :lol: :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Sorin Rudeanu are maine in emisiune un invitat foarte important.
Cred ca il anunta cat de curand. :)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Aha. Deci va fi inca o emisiune care nu va fi vizibila in reluare.
Nush cum se face da' tocmai emisiunile astea legate de federatie nu le pun pe site :lol:
:lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: P.S. Pai daca Vladeanu nu mai spune nimic . :D
te astept cu drag maine seara sa ramai in studio cu mine, de la ora 20 00, sa dezbatem pe tema asta.
The One Team

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dane, sincer iti spun ca te inseli in aceasta privinta.
Am pescuit si dupa trofee si la ciortan-viteza. Fiecare tip de pescuit are farmecul lui si provocarile sale. Dar sa spui ca pescarii care pescuiesc dupa peste mare nu sunt pescari adevarati e o greseala. E ca si cum ai spune ca Alijn Danau nu e pescar, sau Steve Briggs sau Ken Townley.
Dupa parerea mea un pescar de crap trebuie sa fie complet...sa stie si ciortan viteza si pescuit la trofee. Consider un pescuit la Rainbow dupa crapi de peste 30kg mult mai dificil decat un pescuit la ciortan viteza in care prinzi 500-600kg de crap. Si crede-ma ca le-am facut pe amandoua.
Nu tin partea pescarilor de crap care pescuiesc numai dupa pesti mari dar nici nu cred ca trebuie desconsiderati. In rest sa ne vedem sanatosi pe balta.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

perfect adevarat...un pescar de crap trbuie sa se descurce in orice situatie...bine, bine, pentru astia mai batrani s-a inventat "captura" :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornelserbu scrie:perfect adevarat...un pescar de crap trbuie sa se descurce in orice situatie...bine, bine, pentru astia mai batrani s-a inventat "captura" :lol: :lol: :lol:
Conditia fizica/varsta determina pescarul sa devina mai selectiv... :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dupa parerea mea un pescar de crap trebuie sa fie complet...sa stie si ciortan viteza
Dupa parerea mea, trebuie sa stie "ciortaniada viteza" doar cand participa la competitii. Altfel, intr-adevar, tre' sa stii sa prinzi si ciortan, pen' ca una dintre strategiile de pescuit dupa peste mare e sa prinzi tot ce misca pe vad si, bazandu-te pe modul de hranire "in piramida" (intai vin la masa juniorii, apoi cadetii, apoi tineretu' si, d'abia la urma, seniorii) si pe curiozitatea crapului, sa speri ca vei prinde si cateva "trofee". Strategie care, iata, odata cu varsta, tinde sa devina din ce in ce mai putin atractiva! :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”