Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Cat timp faci afirmatii pertinente si la obiect nu va fi sters niciun post, stai linistit.valiauto68 scrie:Cu riscul ca domnul proprietar sa imi sterga iar postul vreau sa remarc ca acele casute , in numar de 4 , sunt plasate f departe de locurile de pescuit.
Ele pot fi folosite, asa cum a zis cineva, de evental insotitorii ( sotie,copiii) ai pescarului. Daca vrei sa te bagi in pat si sa sari din cand in cand pe lansete nu ai nicio sansa.
Cred ca un gratar mic si o petrecere decenta se pot face lejer , fara sa deranjezi vecinii, chiar langa locul de pescuit.
Bai cocleala, nu ai bani sa-ti renovezi casa si sa schimbi mobila de o tot cauti cu mine prin "canale" indirecte ?? potoleste-te ca te deoache lumea narcisistule...cauti ghivolduri cu lumanarea(inclusiv acum).valiauto68 scrie:Cu riscul ca domnul proprietar sa imi sterga iar postul vreau sa remarc ca acele casute , in numar de 4 , sunt plasate f departe de locurile de pescuit.
Ele pot fi folosite, asa cum a zis cineva, de evental insotitorii ( sotie,copiii) ai pescarului. Daca vrei sa te bagi in pat si sa sari din cand in cand pe lansete nu ai nicio sansa.
Cred ca un gratar mic si o petrecere decenta se pot face lejer , fara sa deranjezi vecinii, chiar langa locul de pescuit.
In Franta...valiauto68 scrie:Cu riscul ca domnul proprietar sa imi sterga iar postul vreau sa remarc ca acele casute , in numar de 4 , sunt plasate f departe de locurile de pescuit.