Ma poate ajuta cineva cu piesa de plastic alba zimtata care atinge lamela din tambur si produce clicait?!
Imi trebuie una ca si cea din poza.
Multumesc anticipat.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Sau vezi daca nu e la fel piesa ca si cel de la bblc,atunci am rezolvat problema ca le masor ale melepilbak levente scrie:as putea sa te ajut dar trebuie sa am piesa originala sa il dau la colegul sa il copieze,material am exact alb.Daca ai drum prin cluj sa aduci piesa in 2-3 zile le pot rezolva.
OK!!mitzapogan scrie:multumesc frumos. daca nu gasesc piesa la nimeni zilele astea, discutam cum sa facem sa ti-o trimit
nu stiu daca e ca cea de la bblc dar ea are asa ca dimensiuni : 25mm diam exterior, 20mm diam interior si 5 mm inaltime. aprox 20mm intre piciorusele de pe spate,defapt cu tot cu ele (in cruce masurat)pilbak levente scrie:Sau vezi daca nu e la fel piesa ca si cel de la bblc,atunci am rezolvat problema ca le masor ale melepilbak levente scrie:as putea sa te ajut dar trebuie sa am piesa originala sa il dau la colegul sa il copieze,material am exact alb.Daca ai drum prin cluj sa aduci piesa in 2-3 zile le pot rezolva.

Cobor imediat pana in atelier si masor la bblc-uri plasticul sa vad cat aremitzapogan scrie:nu stiu daca e ca cea de la bblc dar ea are asa ca dimensiuni : 25mm diam exterior, 20mm diam interior si 5 mm inaltime. aprox 20mm intre piciorusele de pe spate,defapt cu tot cu ele (in cruce masurat)pilbak levente scrie:Sau vezi daca nu e la fel piesa ca si cel de la bblc,atunci am rezolvat problema ca le masor ale melepilbak levente scrie:as putea sa te ajut dar trebuie sa am piesa originala sa il dau la colegul sa il copieze,material am exact alb.Daca ai drum prin cluj sa aduci piesa in 2-3 zile le pot rezolva.