3 buc. lansete Hakuyo MTX 14 3.60m 3.5lbs ( stare excelenta ) 4-5 iesiri pe balta
3 buc. mulinete Okuma Powerliner PL860 echipate cu fir 0.28 + inaintas textil 10m + tamburi rezerva noi ( stare excelenta )
1 Husa pentru lansete de 3,60 m - X2 -Impermeabila si armata - supermaterial( (ofera protectie completa pentru lansete echipate spatiu suficient pentru umbrela si altele.)
1 rod pod CARP PRO este nou-nefolosit (l-am luat de la targul de pescari din toamna trecuta 2013)
1 minciog crap HAKUYO 180 Cm coada din carbon si deschidere de 100cm. Plasa cu ochiuri de 5 mm.
lungime transport 180 cm ( se transporta lejer in husa de lanseta X2) - in stare buna.
Aproape toate produsele sunt cumparate de la DAN MITRANESCU (mai putin ROD POD-ul,asta pt cine cunoaste ... )
multumesc pentru oferta,daca mai vrei "inca ceva" mai astept putin,poate te gandesti si cumperi tot setul....eu nu ma grabesc,cred ca oferta este foarte buna,numai lansetele si mulinetele impreuna depasesc pretul de 1500 ron ron....vezi adresa web danmitranescu.ro