[quote="acidutzu"][quote="Zarguzon Adi"]Nu fac comparatie intre produse pentru ca nu mi se pare corect , dar pot sa vorbesc despre produsul vandut de mine
Coada este facuta din blank de lanseta deci este foarte usoara si rigida iar bratele sunt din varfuri de lanseta si au acelasi calitati y-ul este tip century din inox iar maneru este cu banda antiderapanta.[/quote]
Salut,
Sunt interesat in achizitionarea unui minciog performant/profesional/sau cum vreti voi sa-i spune-ti!
Urmaresc acest anunt din ziua de cand a aparut pe acest site, adica [b]15.12.2012[/b]!!!
De atunci si pana acum nimeni nu a fost interesat de acest produs, insa eu imi iau inima in dinti si imi permit, daca nu deranjez, sa pun cateva intrebari:
1. blankul, folosit ca si maner, din ce lanseta/firma, provine?
2. varful/varfurile din ce lanseta, ma repet, provin?
3. despre maner ( cu banda antiderapanta ) ce ne poti povesti?
4. care este deschiderea/adancimea minciogului?
5. lungimea manerului?
6. poze cu husa si plasa se pot posta?
7. cea mai importanta: pozele reale sunt cele din decembrie 2005, cand eu eram mai tanar cu aproape 8 ( opt ) ani?!!!
8. Y-ul cum/cu ce este lipit de blank?
9. greutatea totala, maner, varfuri si plasa?
10. pretul final, fara alte postari/negocieri, care este?
Multumesc anticipat pentru raspuns, care sper sa fie in asentimentul meu si cine stie, poate incheiem afacerea!
Numai bine![/quote]
Minciogul din poza s-a vandut de ceva timp; fiecare minciog pe care il fac este unic in felul lui; urmatorul va fi pe blank de daiwa emblematic, cu brate de daiwa emblematic si cu Y de titan; greutatea, lungimea manerului si pretul difera de la un model la altul.