Multumesc pentru raspuns ! Ce aveti dvs este versiunea veche. Pe piata a aparut acum Carp Cradle Mk2 cu sistemul de pliere al picioarelor sub saltea. Am fost la bigfish si nu mai aveau nimic pe stoc din vechile modele, asteptau noul lot sa vina. Cei care detin elevator vine impreuna cu husa sau...? Din pacate nu imi permit saltele foarte mari plus ca nici spatiul din casa nu ma ajuta...
Modelul Elevator Cradle este mai mult decat ok , nu ocupa f. mult spatiu , are sistemul de pliere al picioarelor , este construita dintr-un material care tine apa , dar se usuca perfect dupa cel mult o ora in soare ( deci fara probleme legate de miros).
Este modelul cel mai mic din gama Nash , dar pare suficient de incapatoare , eu am platit 288 ron in primavara , nu are husa inclusa in pret , dar are manere pentru transport.
Salut, am achizitionat eu o astfel de saltea (Trakko) de pe ffb, e foarte tare, (am facut o proba cu fata mea la 104cm inaltime si 18kg, a incaput perfect in ea - cat un crap mai "rasarit") materiale ok, cusaturi rezistente , gauri scurgere, distanta de sol apreciabila(20-25cm fata de burat pe care o face salteaua) picioare cu siguranta ca la paturile de carp.
Parerea mea este ca merita toti banii.
Nume utilizator schimbat din znemilian "Pescuim din pasiune"
mi-am achizitionat si eu Dakota Nofake.
La prima vedere pare ok, usoara, nu ocupa mult loc la transport...
Insa am si eu cateva intrebari pt cei care o au de mai multa vreme:
1. nu se imbiba materialul acela de miros? nu pare impermeabil, se uda imediat si ramane mirosul in ea... (nici husa nu e impermeabila)
2. nu este groasa gen saltea, este o panza mai solida.. e acceptata pe orice balta?
Astept cateva pareri de la cei care o folosesc de mai multa vreme.