la energoteam parca pe la baterie pe acolo era accesul la piniedibss scrie:asta nu stiu, ca nu am desfacut statia!!!!
nu mai tin minte
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
la energoteam parca pe la baterie pe acolo era accesul la piniedibss scrie:asta nu stiu, ca nu am desfacut statia!!!!
la energo stiu ca am avut si eu!!!la statia fox rx3!!zfcristian scrie:la energoteam parca pe la baterie pe acolo era accesul la piniedibss scrie:asta nu stiu, ca nu am desfacut statia!!!!
nu mai tin minte
govo scrie:Eu am 3 seturi de fox eos-r si nu am avut astfel de probleme...
Acum depinde si de cum ii pastreaza fiecare si de la cine ii cumperi....
govo scrie:Poate fi problema din statie...
Incearca sa-i tragi iarasi pe statie... Daca in momentul cand actionezi un senzor pe statie iti da semnale la 2-3 senzori, problema este din statie..... Nu stiu cum se poate repara asta.
Stiu ca pe piata s-au vandut cateva seturi cu astfel de probleme ( unul ajunse si la mine dar l-am refuzat, iar unul la un coleg de club ) si din cate am intrebat nimeni nu a avut ce le face...
Singura rezolvare a acestei probleme, cumpara alta statie.
Ionut 77, limbajul tinere! Te crezi cumva pe mahala? Sa zicem ca este un avertisment.ionut 77 scrie:A găsit rezolvare marius gata "vinde-i" ca îi cumpăra fraierii de buni.Cum Plm sa îi vândă mă așa defecți?Dc nu îi cumperi tu?
Allen Besnovich scrie:Ionut 77, limbajul tinere! Te crezi cumva pe mahala? Sa zicem ca este un avertisment.ionut 77 scrie:A găsit rezolvare marius gata "vinde-i" ca îi cumpăra fraierii de buni.Cum Plm sa îi vândă mă așa defecți?Dc nu îi cumperi tu?
Daca ai nevoie de consultanta juridica te pot ajuta.Allen Besnovich scrie:Tu esti avocat ?