sfat achizitie sac dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

sfat achizitie sac dormit

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Va rog sa imi dati o sugestie de sac de dormit in care sa nu imi fie frig in costum termic de fleece, cand afara sunt 0 grade. precizez ca in principiu nu pescuiesc in conditii de sub zero, ci numai in perioade cu plus :)
am pus ochii pe un fox evo S si pe Jrc Storm 5 :roll:
as mai vrea sa nu fie foarte voluminos din cauza spatiului de transport.
bugetul alocat este max 500 lei.
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: sfat achizitie sac dormit

Mi e imposibil sa cred ca nu foloseste nimeni modelele de mai sus... :roll:
catch&release

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Bogdan, nu detin si nici n-am detinut nici un model dintre cele 2, dar il am p'asta:

http://bigfish.ro/ro/produse-crap/campi ... zoane-1265

Poate ca, singur, la zero grade, pentru o persoana care simte frigul in modul obisnuit, nu face face fata dar, in tandem cu patura asta, da (dormind imbracat in undersuit-ul de la Trakker):

http://bigfish.ro/ro/produse-crap/campi ... chair-1855

Iar vara folosesc doar patura. Care e si impermeabila.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Stiu, dar sunt 2 obiecte in 2 ambalaje diferite.consider ca nu e nici cal nici magar.
Vara inteleg ca iti ajunge patura dar cand e rece...te bagi intr un sac de 3 sezoane , de care am deja si mai tragi peste tine inca o jumatate de sezon....
Am mai primit recomandare si despre sacul de la nash- snug bug extreme, ca ar fi de 4 sezoane si este peste fox evo s, care ar fi de 3..., dar preturi asemanatoare...nu stiu ce sa zic.
catch&release

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Eu personal am schimbat 3 saci de dormit pana am fost multumit ! Consider sacul de dormit un "accesoriu" foarte important !Si aici vorbim de închiderea/deschiderea usoara a fermoarelor,sistemul prin care sacul se fixeaza de pat,perna inclusa,materiale placute la atingere,multifunctionalitate,etc.! Daca dormi in frig sau mai bine spus "sa nu poti adormi de frig" nu mai ai chef de nimic ! Recomand :

http://bigfish.ro/ro/produse-crap/campi ... e-boy-5010

Sebastian_Bazuk

Mesaj de Sebastian_Bazuk »

Salutare,

In acest sac (http://www.snz.ro/camping/saci-dormit/s ... laska.html) am dormit 1 saptamana la temperatura de 0 grade.
Sunt foarte multumit. Are multe sisteme de prindere de pat, perna, gluga, etc. Ce imi place mult la el este ca e dublu. Practic este format din 2 saci uniti printr-un fermuar de buna calitate. Astfel, daca il folosesti si toamna sau in zile nu foarte racoroase, poti lasa acasa jumatate din el.
Il recomand. Este practic si calduros.

Spor
Cred in Dumnezeu nu in ceea ce spun oamenii despre Dumnezeu!

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Trakker Big Snooze+ folosesc si se cam incadreaza la cerintele tale..... ti-l recomand
p.s. si eu dorm in undersuite-ul de la Trakker si chiar la -2 -3 grade nu am simtit frigul.
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Florin Pata scrie:Eu personal am schimbat 3 saci de dormit pana am fost multumit ! Consider sacul de dormit un "accesoriu" foarte important !Si aici vorbim de închiderea/deschiderea usoara a fermoarelor,sistemul prin care sacul se fixeaza de pat,perna inclusa,materiale placute la atingere,multifunctionalitate,etc.! Daca dormi in frig sau mai bine spus "sa nu poti adormi de frig" nu mai ai chef de nimic ! Recomand :

Sunt convins de asta, dar la banii astia...
Pe langa asta mai e si fox ventec all season, in care am dormit si care e super dar si voluminos, intr adevar pt conditii extreme la sub zero, dar cum am spus mai sus nu ma duc pe balta sa inghet cand ies din sac sa fac un drill in miez de noapte la te miri cat minus nustiu cate grade...
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Sebastian_Bazuk scrie:Salutare,

In acest sac (http://www.snz.ro/camping/saci-dormit/s ... laska.html) am dormit 1 saptamana la temperatura de 0 grade.
Sunt foarte multumit. Are multe sisteme de prindere de pat, perna, gluga, etc. Ce imi place mult la el este ca e dublu. Practic este format din 2 saci uniti printr-un fermuar de buna calitate. Astfel, daca il folosesti si toamna sau in zile nu foarte racoroase, poti lasa acasa jumatate din el.
Il recomand. Este practic si calduros.

Spor

Lasa ma frate....
Cand l am vazut cat e de mare strans, am ramas socat si mi a pierit toata pofta de sac de dormit calduros :shock:
catch&release

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Ungureanu Bogdan scrie:
Florin Pata scrie:Eu personal am schimbat 3 saci de dormit pana am fost multumit ! Consider sacul de dormit un "accesoriu" foarte important !Si aici vorbim de închiderea/deschiderea usoara a fermoarelor,sistemul prin care sacul se fixeaza de pat,perna inclusa,materiale placute la atingere,multifunctionalitate,etc.! Daca dormi in frig sau mai bine spus "sa nu poti adormi de frig" nu mai ai chef de nimic ! Recomand :

Sunt convins de asta, dar la banii astia...
Pe langa asta mai e si fox ventec all season, in care am dormit si care e super dar si voluminos, intr adevar pt conditii extreme la sub zero, dar cum am spus mai sus nu ma duc pe balta sa inghet cand ies din sac sa fac un drill in miez de noapte la te miri cat minus nustiu cate grade...
Ai dreptate ! Este scump si voluminos ! Eu mi-am facut altfel calculele !Tot pe considerente de pret am dat aproape 1200 de ron pe 2 saci de care nu am fost multumit in loc sa dau din prima 1100 pe asta(wideboy) ! Pe cei 2 i-am dat in "mare pierdere",aproape cadou ! Iar asta are 2 saci in unul - 3 sezoane intri in compartimentul de sus iar iarna in compartimentul de jos !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”