catapulte

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dl
Puncte: 0

catapulte

Mesaj de dl »

As dori sa aflu mai multe pareri despre catapulte. De exemplu, ce parere aveti despre catapulta amiaud peche pe care o au cei de la Gipo?
Are cineva idee cat este de precisa si cam la ce distanta se poate arunca cu ea?

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Prere pur personala: multa galagie pentru nimic deosebit!!!
Acelasi lucru il faci cu un spod bun, o mulineta modesta de surf si doua-trei rachete in functie de ceea ce vrei sa arunci in balta.
Fire intinse!

Moose_master

parere opusa

Mesaj de Moose_master »

Personal am o parere foarte buna despre catapulta. Am folosit chiar o buna perioada de vreme chiar cea de care se vorbeste (Amiaud Peche) si face o treaba grozava. Nu poti compara rapiditatea, cantitatea sau efortul depus cu racheta vs. catapulta (nu intelegeti ca este vreo bagatela naditul cu catapulta).
Concluzie : catapulta = nota 10

Moose
APCR Canadian Branch

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Dupa ce am vazut catapulta lui Sandu la lucru si eu mi-am schimbat parerea. LA 60-70m chiar nadesti MASIV.
Fire intinse!

Moose_master

asa este

Mesaj de Moose_master »

Daca ai o catapulta solida, iar bulgarii sunt facuti bine, poti lansa si la 100 de metri.

Moose
APCR Canadian Branch

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Bulgarii aia trebuie sa fie al draku de bine facuti ca sa zboare la o suta de metri.

adigogo

Mesaj de adigogo »

Probabil ca parti din ei ajung la 100m.

Moose_master

fara dubii

Mesaj de Moose_master »

Pot paria pe orice ca cele afirmate sunt 100% adevarate. Se poate lansa la 100 de metri fara discutie. Intradevar bulgarii trebuie facuti temeinic. Dar daca chiar le-ai gasit culcusul la 100 de metri atunci cum necum trebuie sa nadesti acolo. Si se poate.... fara dubii.

Moose
APCR Canadian Branch

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Salut Niki, am ajuns cu bine.
Asa e nimic nu inlocuieste o catapulta buna.

Moose_master

Salutare

Mesaj de Moose_master »

Sa traiasca Nea Cornel,

Ma bucur sa aud ca ati ajuns cu bine acasa (sper ca de data asta fara peripetii).
M-a bucurat enorm intalnirea cu voi in state mai ales ca am putut in sfarsit sa vorbesc cu niste adevarati ai pescuitului de crap si am putut sa-mi mai clarific din problemele pe care le aveam la capitolul crap.
Va multumesc mult pentru toate lucrurile pe care mi le-ati lasat, dar mai ales pentru boilesuri. Am sa le dau un mesaj si baietilor de la Senzor care s-au purtat atat de prietenos cu mine. Despre matale ce sa zic, am senzatia ca ne cunostem de cand lumea. Cu siguranta vreau sa vii aici sa facem o partida prelungita.

Acum cred ca va pregatiti de Hobaia. De data asta sper ca avantajul catapultei isi va spune cuvantul...

Tinem aproape Nea Cornele si fire-ntinse,

Niki

P.S. Am testat boilesurile de la Senzori si vreau sa vorbesc neaparat cu ei pentru ca trebuie sa gasesc o metoda sa-mi mai trimita. I-am rupt Nea Cornele... i-am disperat... am scos de ma durea mijlocul.... fara cuvinte ce mai.
APCR Canadian Branch

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”