As dori sa aflu mai multe pareri despre catapulte. De exemplu, ce parere aveti despre catapulta amiaud peche pe care o au cei de la Gipo?
Are cineva idee cat este de precisa si cam la ce distanta se poate arunca cu ea?
Prere pur personala: multa galagie pentru nimic deosebit!!!
Acelasi lucru il faci cu un spod bun, o mulineta modesta de surf si doua-trei rachete in functie de ceea ce vrei sa arunci in balta.
Personal am o parere foarte buna despre catapulta. Am folosit chiar o buna perioada de vreme chiar cea de care se vorbeste (Amiaud Peche) si face o treaba grozava. Nu poti compara rapiditatea, cantitatea sau efortul depus cu racheta vs. catapulta (nu intelegeti ca este vreo bagatela naditul cu catapulta).
Concluzie : catapulta = nota 10
Pot paria pe orice ca cele afirmate sunt 100% adevarate. Se poate lansa la 100 de metri fara discutie. Intradevar bulgarii trebuie facuti temeinic. Dar daca chiar le-ai gasit culcusul la 100 de metri atunci cum necum trebuie sa nadesti acolo. Si se poate.... fara dubii.
Ma bucur sa aud ca ati ajuns cu bine acasa (sper ca de data asta fara peripetii).
M-a bucurat enorm intalnirea cu voi in state mai ales ca am putut in sfarsit sa vorbesc cu niste adevarati ai pescuitului de crap si am putut sa-mi mai clarific din problemele pe care le aveam la capitolul crap.
Va multumesc mult pentru toate lucrurile pe care mi le-ati lasat, dar mai ales pentru boilesuri. Am sa le dau un mesaj si baietilor de la Senzor care s-au purtat atat de prietenos cu mine. Despre matale ce sa zic, am senzatia ca ne cunostem de cand lumea. Cu siguranta vreau sa vii aici sa facem o partida prelungita.
Acum cred ca va pregatiti de Hobaia. De data asta sper ca avantajul catapultei isi va spune cuvantul...
Tinem aproape Nea Cornele si fire-ntinse,
Niki
P.S. Am testat boilesurile de la Senzori si vreau sa vorbesc neaparat cu ei pentru ca trebuie sa gasesc o metoda sa-mi mai trimita. I-am rupt Nea Cornele... i-am disperat... am scos de ma durea mijlocul.... fara cuvinte ce mai.