cort nash d.t. extreme mk3 2men

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

cort nash d.t. extreme mk3 2men

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

se merita acest cort, in afara de fita? avantaje si dezavantaje fata de un prologic new green deluxe 2 man, chub, trakker, jrc..., spre exemplu.
multumesc!
catch&release

Larry82

Re: cort nash d.t. extreme mk3 2men

Mesaj de Larry82 »

Poate sunt subiectiv pentru ca-l am, dar eu sunt foarte multumit de el. Cam mare la transport dar pentru mine nu reprezinta o problema.

Vezi si aici http://www.youtube.com/watch?v=QRVDcnLupuA
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Larry82 scrie:Poate sunt subiectiv pentru ca-l am, dar eu sunt foarte multumit de el. Cam mare la transport dar pentru mine nu reprezinta o problema.

Vezi si aici http://www.youtube.com/watch?v=QRVDcnLupuA

mda, am vazut asta. ms!
catch&release

inferno

Mesaj de inferno »

am avut mk2 si mare si mic super cort recomand

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Din punctul meu de vedere, un singur avantaj vad la acest model, faptul ca exista groundshet integrat, asigura linistea psihica pentru cei fricosi(un sarpe, un paianjen...). Detin Prologic new green 1 persoana iar colegul meu are Nash MK3 1 persoana.
Daca as fi pus in fata faptului sa aleg in acest moment un cort as alege fara sa clipesc JRC TX 2G (sunt adeptul cortului pentru o persoana.)
http://www.totalfishing.ro/cort-jrc-tx- ... 29329.html
iar in cazul in care as fi nevoit sa aleg un cort petru 2 persoane as alege JRC Quad Continental:
http://www.totalfishing.ro/cort-jrc-qua ... 29327.html
In ceea ce priveste calitatea materialelor la Nash cat si la JRC nu am ce sa comentez, sunt la superlativ. Alegerea mea ar fi influentata de dimensiunile de trasport,greutate si timpul de montat/demontat.

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Eu noaptea la Sulimanu m-am trezit cu un soricel deasupra capsulei patruland ca pe bulevard. Daca aceasta nu era integrata cu groundsheet-ul cu siguranta era la mine in pat, pe mine unu m-a ajutat acest aspect. Este adevarat ce spune si Mihai despre confortul psihic pe care eu il prefer (mai ales daca ai o partenera, sotie sau copil care nu agreeaza astfel de ‘musafiri’). Nu exclud faptul ca soarecii pot sa roada plasa si sa intre peste tine, dar asta e o alta discutie (ca sa-i tin la distanta vreau sa-mi cumpar un dispozitiv solar antirozatoare care sper sa se dovedeasca util).
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Larry82 scrie:Eu noaptea la Sulimanu m-am trezit cu un soricel deasupra capsulei patruland ca pe bulevard. Daca aceasta nu era integrata cu groundsheet-ul cu siguranta era la mine in pat, pe mine unu m-a ajutat acest aspect. Este adevarat ce spune si Mihai despre confortul psihic pe care eu il prefer (mai ales daca ai o partenera, sotie sau copil care nu agreeaza astfel de ‘musafiri’). Nu exclud faptul ca soarecii pot sa roada plasa si sa intre peste tine, dar asta e o alta discutie (ca sa-i tin la distanta vreau sa-mi cumpar un dispozitiv solar antirozatoare care sper sa se dovedeasca util).
hmmm, inseamna ca in curand o sa apara un topic cu "pareri despre dispozitive de alungat jivine nepoftite" :lol: :lol: :lol: si n-o sa mai conteze marca cortului.preturile la ele vor scadea drastic :mrgreen:
catch&release

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Larry82 scrie:Eu noaptea la Sulimanu m-am trezit cu un soricel deasupra capsulei patruland ca pe bulevard. Daca aceasta nu era integrata cu groundsheet-ul cu siguranta era la mine in pat, pe mine unu m-a ajutat acest aspect. Este adevarat ce spune si Mihai despre confortul psihic pe care eu il prefer (mai ales daca ai o partenera, sotie sau copil care nu agreeaza astfel de ‘musafiri’). Nu exclud faptul ca soarecii pot sa roada plasa si sa intre peste tine, dar asta e o alta discutie (ca sa-i tin la distanta vreau sa-mi cumpar un dispozitiv solar antirozatoare care sper sa se dovedeasca util).
de retinut faptul ca acea capsula nu impiedica un soricel sa intre in cort daca asta ar vrea, sa fim seriosi, ce inseamna ocea foita pentru un rozator???

Larry82

Mesaj de Larry82 »

miki scrie:
de retinut faptul ca acea capsula nu impiedica un soricel sa intre in cort daca asta ar vrea, sa fim seriosi, ce inseamna ocea foita pentru un rozator???
Asta spuneam si eu ca in cazul rozatoarelor capsula nu este un impediment. Daca Jerry te considera atragator sau apetisant cu siguranta gaseste o cale sa intre peste tine. In cazul reptilelor, arachnidaelor, dipteraelor sau culicoideaelor eu zic ca e utila. Parerea mea :D
Anghel Saligny

Larry82

Mesaj de Larry82 »

@miki

Postul meu este o gluma, sper ca nu te superi pentru atata lucru :D
Anghel Saligny

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”