cort nash d.t. extreme mk3 2men

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

stress
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: cort nash d.t. extreme mk3 2men

Mesaj de stress »

Ungureanu Bogdan scrie:se merita acest cort, in afara de fita? avantaje si dezavantaje fata de un prologic new green deluxe 2 man, chub, trakker, jrc..., spre exemplu.
multumesc!
Verifica si acest cort, sunt super multumit de el chiar daca nu este asa inalt (dar pe de alta parte nici tu nu esti asa inalt :lol: :lol: :lol:
http://www.meetcarp.ro/bagajerie/cortur ... soane.html
stefan avram

lucim23

Mesaj de lucim23 »

Iti spun eu, cateva impresii (personale), sunt fost posesor de Trakker Armo MK3 (2Man), cel cu lant in interiorul barilor, pe langa materialul Aquatexx si dimensiunea respectiv greutatea mica la transport......plusurile acestui cort.........in schimb minusurile sunt prea multe comparativ cu Nash DTE MK3, motiv pentru care l-am si vandut (Trakker-ul). Parerea mea e ca Trakker este un cort pentru pescarii englezi, care pescuiesc pe lacuri mici, cu rod pod-uri joase, buzzbari, pe langa maluri, care merg de obicei singuri pe balta, varianta 2Man este mult prea mica chiar si pentru un pescar + insotitoare, daramite pentru 2 pescari ! Sistemul de tensionare dintre traverse, cel cu surubel lasa de dorit, in sensul ca trebuie strans foarte tare pentru a fixa sigur bara, in timp, pe aceasta bara aparand semne inestetice, urme ale surubelului....
Nash DTE MK3, 2Man este intr-adevar mult mai mare ca dimensiuni si greutate, la transport DAR si intins, are capsula care, daca mergi cu prietena sau sotia la pescuit iti ofera o protectie pe care corturile cu groundsheet nu ti-o ofera......barile de tensionare dintre traverse sunt fixe asigurand intinderea cortului perfecta pe orice fel de teren.......geamul mare, sub toata (ultima) traversa asigura o aerisire net superioara ferestrelor micute ale Trakker-ului......Hoody-ul (cozorocul) din fata cortului, fiind mult mai lat, traversa coborand pana jos la pamant asigura cu adevarat protectie impotriva soarelui sau a picurilor de ploaie, la Trakker acest "Hoody" dupa parerea mea e aproape inutil, mai mult de design, el fiind foarte mic, terminandu-se undeva pe la jumatatea traversei (nr 2). In cazul in care vrei sa folosesti cortul fara acea capsula, dimenisunile interioare ale cortului cresc considerabil acesta avand o mica veranda creata de capsula care, odata cu indepartarea acesteia se transforma in spatiu interior......unul dintre minusurile acestui cort este ca Groundsheetul (Heavy Duty) il cumperi separat si e undeva spre 400ron, cam mult dupa parerea mea......daca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere......
respecte
ps: repet, ceea ce am scris mai sus sunt parerile personale !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nu contest ca si Trakker-ul este un cort foarte bun, iar despre celelalt modele de cort, nu ma pot pronunta, nu le-am avut ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Larry82 scrie:@miki

Postul meu este o gluma, sper ca nu te superi pentru atata lucru :D
nu am motiv de suparare :D

Larry82

Mesaj de Larry82 »

“......unul dintre minusurile acestui cort este ca Groundsheetul (Heavy Duty) il cumperi separat si e undeva spre 400ron, cam mult dupa parerea mea”

Eu am rezolvat acest minus cu o solutie ‘romaneasca’. Am cumparat cu 60 lei din targul Vitan un banner care are dimensiunile de 4m*3m dintr-un material destul de rezistent pe care o sa pun cortul (inca ma gandesc daca sa-l croiesc dupa dimensiunile cortului sau sa-l las asa).
Pana acum am avut un astfel de banner dar un pic mai mic decat cortul iar solutia s-a dovedit viabila. Nu se mai murdareste grounshee-tul cortului, acesta se strange direct pe banner fara sa-l prafuiesti etc
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

acum am venit de la niste prieteni de pe balta, care l-au cumparat acum 2 zile si l-am vazut live si l-am studiat bine...cortul este misto, intr-adevar.partea cu groundsheetul ala cusut si capsula aia interioara, pe care trebuie sa o prinzi in toate punctele ca sa stea intinsa, ma da un picut inapoi, in rest la superlativ :)
catch&release

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

lucim23 scrie:Iti spun eu, cateva impresii (personale), sunt fost posesor de Trakker Armo MK3 (2Man), cel cu lant in interiorul barilor, pe langa materialul Aquatexx si dimensiunea respectiv greutatea mica la transport......plusurile acestui cort.........in schimb minusurile sunt prea multe comparativ cu Nash DTE MK3, motiv pentru care l-am si vandut (Trakker-ul). Parerea mea e ca Trakker este un cort pentru pescarii englezi, care pescuiesc pe lacuri mici, cu rod pod-uri joase, buzzbari, pe langa maluri, care merg de obicei singuri pe balta, varianta 2Man este mult prea mica chiar si pentru un pescar + insotitoare, daramite pentru 2 pescari ! Sistemul de tensionare dintre traverse, cel cu surubel lasa de dorit, in sensul ca trebuie strans foarte tare pentru a fixa sigur bara, in timp, pe aceasta bara aparand semne inestetice, urme ale surubelului....
Nash DTE MK3, 2Man este intr-adevar mult mai mare ca dimensiuni si greutate, la transport DAR si intins, are capsula care, daca mergi cu prietena sau sotia la pescuit iti ofera o protectie pe care corturile cu groundsheet nu ti-o ofera......barile de tensionare dintre traverse sunt fixe asigurand intinderea cortului perfecta pe orice fel de teren.......geamul mare, sub toata (ultima) traversa asigura o aerisire net superioara ferestrelor micute ale Trakker-ului......Hoody-ul (cozorocul) din fata cortului, fiind mult mai lat, traversa coborand pana jos la pamant asigura cu adevarat protectie impotriva soarelui sau a picurilor de ploaie, la Trakker acest "Hoody" dupa parerea mea e aproape inutil, mai mult de design, el fiind foarte mic, terminandu-se undeva pe la jumatatea traversei (nr 2). In cazul in care vrei sa folosesti cortul fara acea capsula, dimenisunile interioare ale cortului cresc considerabil acesta avand o mica veranda creata de capsula care, odata cu indepartarea acesteia se transforma in spatiu interior......unul dintre minusurile acestui cort este ca Groundsheetul (Heavy Duty) il cumperi separat si e undeva spre 400ron, cam mult dupa parerea mea......daca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere......
respecte
ps: repet, ceea ce am scris mai sus sunt parerile personale !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nu contest ca si Trakker-ul este un cort foarte bun, iar despre celelalt modele de cort, nu ma pot pronunta, nu le-am avut ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Total de acord cu Luci..... :wink: Sa nu uitam capitolul inaltime :wink:
slowly we rot- by Obituary

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mi-am luat cortul. cam voluminos :oops: sper sa-mi incapa in portbajaj :mrgreen:
Abia astept weekendul :wink:
catch&release

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Sa-l folosesti sanatos cu siguranta nu vei regret alegerea facuta. Nu prea incape in porbagajul unei masini normale :D
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Ungureanu Bogdan scrie:Mi-am luat cortul. cam voluminos :oops: sper sa-mi incapa in portbajaj :mrgreen:
N-o sa-ti para rau :wink: ....iar daca dai jos capsula, zici ca e garsoniera....
slowly we rot- by Obituary

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

robyvan scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:Mi-am luat cortul. cam voluminos :oops: sper sa-mi incapa in portbajaj :mrgreen:
N-o sa-ti para rau :wink: ....iar daca dai jos capsula, zici ca e garsoniera....
Stiu, am mai auzit asta.
Oricum stiu ce i aia garsoniera.am avut prologic new green deluxe 2men & winter si era f mare.
Pe asta l am luat mai mult ca mi placea f mult forma lui :)
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”