lanseta atack 3.90 3,5 lb din 2 bucati

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
hannibal
Puncte: 0

lanseta atack 3.90 3,5 lb din 2 bucati

Mesaj de hannibal »

as dori sa aflu parerile celor care au folosit sau folosesc aceste lansete . cum se comporta in lanseu si in dril. cam ce greutate de incarcare suporta. mentionez ca pescuiesc numai aruncat din mana . la pret le am luat chiar bine 133 lei bucata noi din magazin, blank din carbon im 8 cel putin asa scrie pe ele , asa ca nu cred ca gaseam ceva mai bun la banii astia.

DumiD
Pescar de competitie

Re: lanseta atack 3.90 3,5 lb din 2 bucati

Mesaj de DumiD »

Pai daca le-ai luat ce mai intrebi? Mai bine iesi cu ele pe balta si zi-ne tu cum se comporta !

hannibal

Mesaj de hannibal »

pai o sa ies cu prima ocazie dar vroiam sa stiu cate ceva despre ele cam cu cat sa le incarc ca sunt cam la inceput in pescuitul la crap. poate foloseste cineva si mi spune si mie daca nu o sa vad eu ce si cum la prima iesire.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Ai făcut o alegere bună. Am avut si eu, dar de 3,60. Pe cele din două bucăți le foloseau cu năditori mari, încărcați bine, fără menajamente. Pe cea telescopică o aveam pe post de spod, dar numai pentru bulgări. Pentru rachetă era prea rigidă și pierdeam mult din încărcătură. Iar pe atunci nu exista spombul
Dă—i în ele fără milă, bețele duc plumbi de 120 de grame și oricum ai garanție

hannibal

Mesaj de hannibal »

multumesc pentru raspuns. garantie nu am ca le am luat de la gipo la reducere si nu ofera garantie dar la 130 bucata nu mi pare rau daca pateste ceva vreuna . cu respect!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”