Iar pentru spod/marker ar fi bine sa folosesti doar fir textil, monofilamentul absoarbe apa si ii scade rezistenta, nu-i placut sa pierzi prea multe spomb-uri. Fiind foarte rezistent la diametre mici, pleaca altfel de pe tambur. Daca spod-ul il poti pacali cu inaintas textil si fir monofilament, la marker chiar nu-i indicat, dar tu cauti un combo pentru spod.
Cred că se găsesc alte argumente în favoarea textul ului, nu că monofilamentul absoarbe apa
Îți recomand un spod nou, din magazin, și de calitate, pentru că este cea mai muncită dintre lansete. Nimeni nu a pomenit vreodată decât lucruri pozitive despre beastmaster. Îl cunosc și chiar e o lansete competenta. Eu tot beast am, varianta telesurf, de 200 de grame, pentru că am revenit la telescopice
Mulinete second găsești o grămadă potrivite pentru spod. Biomasterul recomandat anterior e ok, dar mai mult pentru pescuit, dar sunt altele dedicate pentru treaba asta, cum ar fi aerlex spod. Dar, deh...nu trebuie să ne raportăm strict la stocurile totalfishing.
Windcast...nu sunt singurul care are dubii în privința fiabilității
Eu folosesc okuma oryx 65. Și cred că se bate de la egal la egal la capitolul spodding cu alte modele mai cu pedigree
Cred că totuși ar fi trebuit să începeți cu un buget disponibil