Aven Amentza!!!O tema si chiar daca este dupa ora 16.00 sper sa meditati la ea . O OG se da in 4 zile si zic toti bogdaproste ca scapa piatra fiebinte din mina .....

Moderator: gor965
Aven Amentza!!!O tema si chiar daca este dupa ora 16.00 sper sa meditati la ea . O OG se da in 4 zile si zic toti bogdaproste ca scapa piatra fiebinte din mina .....
Telepatia functioneaza, ma pregateam sa dau drumul unui comentariu asemanator!In cazul in care Romanie este deja reprezentata la nivel international , prevederile privind reprezentarea internationala a tarii noastre nu se aplica decit dupa ce noua structura sportiva obtine de la organismul international aferent dreptul de reprezentare al Romaniei .
Asta e greu Vlade si nici nu imi propun . De ce ? Trebuie implicare si functie si nimeni nu are consistenta juridica a lui Popescu . Am refuzat o functie de presedinte pe Bucuresti la AJ locala , am refuzat Consilier sau cum dracu ii spunea pe relatii intrenationale ( pesemne ca stiam si vreo 2 limbi straine ...mongola si thailandezaVladut Mateianu scrie:@val
Nu ar fi mai bine daca ai reusi sa indepartezi gunoiul de Alba de la conducerea federatiei de carton ? Apoi iti garantez eu ca toti pescarii vor face front comun ptr a sprijini noua structura....
Ce zici, chiar este asa greu ?
Nu te complica ca eu dupa ora 16.00 devin alcoolic .... si le dau din imaginatie ... Nuantzele va apartin ! Eu le fac la misto beat find deoarece orice scriu dupa o anumita ora se gaseste cineva care sa imi zica ca sunt beat .... si daca de 1000 ori auzi ceva neadevarat ...e clar ca e adevar ... Nu fortam ! Dezvolta tu . NU costa nimic .... ideea a fost lansata la 16.10 , poate un pic mai tarziu decit termenul limita alocat mie .. dar daca rezolva ceva .... asumati-o si mergi mai departe cu ea .ionut72 scrie:Telepatia functioneaza, ma pregateam sa dau drumul unui comentariu asemanator!In cazul in care Romanie este deja reprezentata la nivel international , prevederile privind reprezentarea internationala a tarii noastre nu se aplica decit dupa ce noua structura sportiva obtine de la organismul international aferent dreptul de reprezentare al Romaniei .Doar ca ma tot gandeam daca o asemenea ordonanta guvernamentala, in termenii in care e formulata legea sportului, nu e redundanta. Pen' ca legea 69 deja hotaraste ca organizarea competitiilor oficiale si dreptul de reprezentare a Romaniei la acestea sa fie facute de catre Federatia afiliata. "Cuiul lu' Pepelea" e folosirea sintagmei Federatie, care poate fi completat (in ordonanta de urgenta) cu sintagmele asociatie, organizatie, structura.
Primo, viata ta personala e strict personala (ce devii dupa ora 16 sau oricand e fix problema ta, da' si tu te-ai cam luat de ce "fumeaza" altiiNu te complica ca eu dupa ora 16.00 devin alcoolic .... si le dau din imaginatie ...
Bentu a venit cu aceasta propunere la mts ,mai mult decat atat a venit cu actele si hotararea congresului din san marino privind continuarea colaborarii cu agvps implicit hotararea de neafiliere a frps ...........A CERUT DOAR O DEROGARE NUMAI PANA LA SFARSITUL ANULUI IN CURS SI DOAR PENTRU CA ACEASTA COMPETITIE SA SE DESFASOARE IN ROMANIA ........Val scrie:Intreb si eu ..
In loc ca AGVPS prin lobby si influenta sa ceara recunoasterea drept Federatie , ilegal , dovada ca nu a trecut de 2 Camere legislative ... nu era sau este mai simplu sa propuna un amendament la Legea Sportului , sau o OG prin care sa spuna 2 vorbe mari si late ... si asta va trece ca cutzitul prin unt ...
In cazul in care Romanie este deja reprezentata la nivel international , prevederile privind reprezentarea internationala a tarii noastre nu se aplica decit dupa ce noua structura sportiva obtine de la organismul international aferent dreptul de reprezentare al Romaniei .
Ocupata-te !!! ca acum ceri ajutor dupa ce 2 ani nu ai vorbit ! Si faceti proiecte in limba romana ..... pentru numele lui D-zeu ! Si tu si Bentu ! Stiu ca e greu ))))oanavictor scrie:Bentu a venit cu aceasta propunere la mts ,mai mult decat atat a venit cu actele si hotararea congresului din san marino privind continuarea colaborarii cu agvps implicit hotararea de neafiliere a frps ...........A CERUT DOAR O DEROGARE NUMAI PANA LA SFARSITUL ANULUI IN CURS SI DOAR PENTRU CA ACEASTA COMPETITIE SA SE DESFASOARE IN ROMANIA ........Val scrie:Intreb si eu ..
In loc ca AGVPS prin lobby si influenta sa ceara recunoasterea drept Federatie , ilegal , dovada ca nu a trecut de 2 Camere legislative ... nu era sau este mai simplu sa propuna un amendament la Legea Sportului , sau o OG prin care sa spuna 2 vorbe mari si late ... si asta va trece ca cutzitul prin unt ...
In cazul in care Romanie este deja reprezentata la nivel international , prevederile privind reprezentarea internationala a tarii noastre nu se aplica decit dupa ce noua structura sportiva obtine de la organismul international aferent dreptul de reprezentare al Romaniei .
DIN PACATE RASPUNSUL INTARZIE SI TIMPUL PRESEAZA .........IAR ROMANIA VA SUFERII IN VIITOR !
Pai asa ziceam si euionut72 scrie:Primo, viata ta personala e strict personala (ce devii dupa ora 16 sau oricand e fix problema ta, da' si tu te-ai cam luat de ce "fumeaza" altiiNu te complica ca eu dupa ora 16.00 devin alcoolic .... si le dau din imaginatie ...) si, secundo, in vino veritas!
poate traduci tu ce ai scris mai sus ..........cred ca e in malgasa sau burundeza ........si pe urma vei primii o oferta pentru a fi cooptat ca talmaciVal scrie:
Ocupata-te !!! Si faceti proiecte in limba romana ..... pentru numele lui D-zeu ! Si tu si Bentu !