Pareri despre bastonul cybershot

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Florin G

Pareri despre bastonul cybershot

Mesaj de Florin G »

Salut ,
Va rog pareri despre bastonul cybershot sau despre bastoane de carbon ( sa nu fie de unica folosinta ).
Am folosit 4 zile un baston de carbon si acum il arunc. Este adevarat ca nu era foarte scump. Acum vreau sa imi iau ceva bun cu husa etc.
Multumesc.

ady10
Puncte: 0

Re: Pareri despre bastonul cybershot

Mesaj de ady10 »

Ce s-a intamplat cu cel care il arunci?
O viata avem..

Florin G

Mesaj de Florin G »

Nu imi aduc aminte sa il fi lovit. Dupa vreo 48 ore de folosire intensiva m am taiat in varf pt ca incepuse sa se exfolieze carbonul. Aparent este intreg dar varful se cojeste. Sper ca m am facut inteles.

ady10

Mesaj de ady10 »

Poti sa-l trimiti la reconditional, daca vrei..
Eu am fost cel mai multumit de bastonul de la Century…din pacate am uitat-o pe balta :(
Acum am 2 de la Adi Z. cu care sunt f happy.
O viata avem..

Florin G

Mesaj de Florin G »

Am vazut un baston de 21 carbon ( cred ca century ) pret 499 ron la big fish.O alta varianta la care m am gandit este bastonul de la adi z. .in bastonul paradit nu merita sa mai bag bani pt ca probabil este petarda si am dat cred 130 sau 140 lei. In cautarile mele am vazut si cybershot ul si in afara de faptul ca este mai sf parea si mai rezistent cu o greutate acceptabila dar imi este frica sa nu fie vreo ciudatenie.De aici si intrebarea mea despre cyber si sau bastoane de carbon dovedite ca bune. De la adi z pe care le ai ( distanta , standard ... ) si ce folosesti mai mult ?

Multumesc

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Cybershot-ul de Nash are 2 mari avantaje si 2 mari dezavantaje dupa mine:

Avantaje:
-> foarte precis
-> poti arunca bile de diametre mai mari sau mai mici de 20mm, fata de o cobra cu diametrul de "20" care merge sa arunci doar bile <20mm.

Dezavantaje:
-> sparge bilele daca nu sunt uscate foarte bine (poate doar sa le uzi putin inainte, n-am incercat sa fac asta).
-> greutate, desi pare usoara cand o iei in mana, cred ca faceti putina febra musculara dupa o cateva sute de grame bune.

http://www.totalfishing.ro/baston-de-na ... 28835.html

Mai este, Ace Velocity, de 21mm. Foarte usoara, facuta din carbon de 3K, vine cu o husa de protectie foarte rigida, care o protejeaza foarte bine la transport si cireasa de pe tort, cred ca-i una din cele mai usoare cobre de piata, are in jur de 30gr.

http://www.totalfishing.ro/baston-de-na ... 29081.html

ady10

Mesaj de ady10 »

Am 2 de distanta: 20 & 24.
Mai des il folosesc pe cel de 20…in afara de zgomot, in rest mi se pare f bun.

Cyber-ul e parca de la Nash, nu? Din cate am inteles ar fi o problema cu spartul bilelor..am citit pe un forum din afara ( parca Anglia ) de problema asta…
O viata avem..

Florin G

Mesaj de Florin G »

Multumesc pentru informatii.
Rectific bastonul vazut era ace velocity nu century si parea de la mama lui + husa = 499 lei
Cybershot imi place . Precizie bun , diametre diferite de bile bun , greutate ...... sa zicem , bile sparte nu bun.= 279 lei
Baston adi z imi place ideea de bun si relativ ieftin in masura in care a fost inventat asa ceva. = 250 lei ( cred )

pt toate, varianta cautata fiind cea de distanta cu diametrul de 20

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

ady10 scrie:Am 2 de distanta: 20 & 24.
Mai des il folosesc pe cel de 20…in afara de zgomot, in rest mi se pare f bun.

Cyber-ul e parca de la Nash, nu? Din cate am inteles ar fi o problema cu spartul bilelor..am citit pe un forum din afara ( parca Anglia ) de problema asta…
Da, Cybershot de la Nash.
Si intradevar bilele se sparg in aer, dar asta e o mica problema, ori le usuci foarte bine, ori testezi si varianta putin ude si apoi aruncate cu cobra. Si cobra normala sparge bilele daca nu sunt ude sau uscate foarte bine, dar asta se rezolva la f. simplu, se uda cobra sau se umezesc putin bilele.

ali alx

Mesaj de ali alx »

Am avut Nash si dupa 1kg de bile am vanduto acum am de la Zarguzon .nici nu se compara

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”