Am zis ca nu mai fac, nu mai fac, dar pe el lasati-l sa scrie si sa vorbeasca ca e liber acum. Sa vina cu propuneri "concrete" si "solutii", ca poate nu suntem satui?! Eu m-am saturat de mine insumi mai rau decat v-ati saturat voi si acum nu-mi pot imagina cum de m-am compromis atata sa combat intr-o cauza gaunoasa. Multe dintre postari le-am facut special ca sa combat "daunatorii" si tot degeaba.
Ideea e ca CIPS-ul a transmis un mesaj. Cine vrea sa-l priceapa o face, iar cine nu mai incearca marea cu degetul. Noi ne-am chinuit sa ne pozitionam de-o parte in toata perioada asta ca sa iasa bine si acum "incercam" compromisuri in baza unor "negocieri". Parerea mea?! Mai bine fara. Pescuitul este o activitate de agrement sportiv si nu un sport de masa ca sa intre sub incidenta L69.
E plina tara de cac....ati,daca te uiti atent nu vezi in jurul tau decat cac..cati,
Daca pana de curand aveam cateva dubii,acum sunt sigur ,e plina tara de cac..ati!
the mover scrie:E plina tara de cac....ati,daca te uiti atent nu vezi in jurul tau decat cac..cati,
Daca pana de curand aveam cateva dubii,acum sunt sigur ,e plina tara de cac..ati!
Ce frumos ai zis...poetule ! Te astept de 1 mai la Sulimanu sa dezvoltam putin subiectul....
Am si eu o singura întrebare:
Cu cine trebuie vb, astfel încât sa se termine odată cu circul asta de rahat ?
Ministrul sportului? Premier ?
Cine are decizia in mana?
Cine știe informatia 100% sa-mi zică si mie va rog, aici sau pe privat.