ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Incet, incet o sa ajunga sa te jigneasca tot forumul Val.... mai ales cand vor realiza ca esti partas cu popete ptr anularea CM din Romania....

Leapada-te de satana cat mai ai timp ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Incet, incet o sa ajunga sa te jigneasca tot forumul Val.... mai ales cand vor realiza ca esti partas cu popete ptr anularea CM din Romania....

Leapada-te de satana cat mai ai timp ! :wink:
Pocaieste-te cat mai ai timp si tu . Ca e Vinerea mare si pesemne ca nu ai contact cu cei pe care ii promovezi .... asta daca promovezi ceva organizat si inca legal ... daca tu esti tagma si tagma o reprezinti ... mai e ceva vreme pina o sa te acepte cineva .. Tu vrei haos si dezordine , sa fi tu sef cu site-ul tau , sa poti impuli pe orice ai tu chef cu mintea aia de melc , sa stabilesti tu ce si cind se face , cind ti-e greu il suni pe Oana , samd ..... nu MERGE ! Vei vedea ordine , lege si compromis pina intr-o saptamina ....
Astia cu functii s-au cam prins si ce hram porti tu .... si de leapada de tine ca de Satana ... esti nociv ...su eu ti-am zis asta de vreo 3 ani ...
Exista proiecte viabile care nu te cuprind ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu si multi altii care scriu pe aici avem oncursuri la activ cat nu ai tu iepuri impuscati ! :wink: De ce oare nu iti vezi tu de vanatoarea ta si de site-ul tau si ne lasi pe noi, pescarii, pe acest forum pe care il tot ataci, dar scri non stop , probabil sa recuperezi zilele in care jurasei ca nu o sa mai postezi niciodata pe acest forum...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Eu si multi altii care scriu pe aici avem oncursuri la activ cat nu ai tu iepuri impuscati ! :wink: De ce oare nu iti vezi tu de vanatoarea ta si de site-ul tau si ne lasi pe noi, pescarii, pe acest forum pe care il tot ataci, dar scri non stop , probabil sa recuperezi zilele in care jurasei ca nu o sa mai postezi niciodata pe acest forum...
Te incurc ? hai mai ca poti mai mult !!!! Pai tu esti lider de pozitie .... ce dracu te incurci de mine ..un cacat de vinator la iepuri ? Ai probleme dragul meu ... Hai Paste fericit ca tu esti camelonic ... si ce zici acu ..in 2 minute o schimbi din pix ...
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 20:39 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Rebreanu este un scriitor ...român .. tragic si dramatic ... mentionez din memoria asta proasta a mea ... Ion , Blestemul , Spanzurati , samd
:lol: :lol:
Spanzurati pe balta sau in codrii Vlasiei...(adica Padurea spanzurati(lor)!!!
Ti-am mai spus: mergi de te culca. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Opriti-va cu amenitarile astea de cacat .... Vlad cauta un moldovean , tu vrei spinzuratoare .... eu zic ca sariti calul , pe lipsa de responsabilitate ... Diferenta intte tine si Vlad este ca el poate scrie ce vrea ca oricum strege cind vrea el ..... tu si eu si altiiii mai greu ... sau imposibil...
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 20:42 de către Val, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

valerica, la voi la federatie nu exista si pr-ul pr-ului ? :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:valerica, la voi la federatie nu exista si pr-ul pr-ului ? :)
Cauti ceva de munca ? :P :P :P

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:Opriti-va cu amenitarile astea de cacat .... Vlad cauta un moldovean , tu vrei spinzuratoare .... eu zic ca sariti calul , pe lipsa de responsabilitate ... Diferenta intte tine si Vlad este ca el poate scrie ce vrea ca oricum strege cind vrea el ..... tu si eu si altiiii mai greu ... sau imposibil...
La cultura generala ai nota 4(patru), stai jos !!
Rebreanu a scris PADUREA SPANZURATILOR...nu SPANZURATI!! panimaieshi??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

andrei vladeanu scrie:Tolstoi scria in secolul trecut:

"Daca Isus si-ar face acum aparitia i s-ar cere un autograf, nimic mai mult..."
Realitatea.. :D TV bineinteles
Ovidius Constanta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”