ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:
Val scrie:Opriti-va cu amenitarile astea de cacat .... Vlad cauta un moldovean , tu vrei spinzuratoare .... eu zic ca sariti calul , pe lipsa de responsabilitate ... Diferenta intte tine si Vlad este ca el poate scrie ce vrea ca oricum strege cind vrea el ..... tu si eu si altiiii mai greu ... sau imposibil...
La cultura generala ai nota 4(patru), stai jos !!
Rebreanu a scris PADUREA SPANZURATILOR...nu SPANZURATI!! panimaieshi??
Bai tu intreci prostia mediei pe tara )))))))))))))) hai Paste fericit si tie ....ca e Vinerea mare ! iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac ...

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:
cornelserbu scrie:valerica, la voi la federatie nu exista si pr-ul pr-ului ? :)
Cauti ceva de munca ? :P :P :P
la cat de doct te dai p'aici, ma mir ca n-ai inteles nimic :wink:
hai, paste fericit, sa fim sanatosi si sa ne intrebam dupa sarbatori care este rolul mts-ului in ecuatia asta...mai ales ca singurii care nu-i gasesc rolul sunt pescarii...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:
cornelserbu scrie:valerica, la voi la federatie nu exista si pr-ul pr-ului ? :)
Cauti ceva de munca ? :P :P :P
la cat de doct te dai p'aici, ma mir ca n-ai inteles nimic :wink:
hai, paste fericit, sa fim sanatosi si sa ne intrebam dupa sarbatori care este rolul mts-ului in ecuatia asta...mai ales ca singurii care nu-i gasesc rolul sunt pescarii...
Si tocmai MTS-ul ii chema pe toti la picior . Si asta se cere de la FIPS ...nu dezvolt ........ Paste fericit Cornele si toata stima din partea mea . Tot binele din lume ..tie si familei tale .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie: iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac ...
daca o mai tii mult asa, probabil ca ai sa inlocuiesti "Doamne" cu "tata"...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:
gabi1 scrie:
Val scrie:Opriti-va cu amenitarile astea de cacat .... Vlad cauta un moldovean , tu vrei spinzuratoare .... eu zic ca sariti calul , pe lipsa de responsabilitate ... Diferenta intte tine si Vlad este ca el poate scrie ce vrea ca oricum strege cind vrea el ..... tu si eu si altiiii mai greu ... sau imposibil...
La cultura generala ai nota 4(patru), stai jos !!
Rebreanu a scris PADUREA SPANZURATILOR...nu SPANZURATI!! panimaieshi??
Bai tu intreci prostia mediei pe tara )))))))))))))) hai Paste fericit si tie ....ca e Vinerea mare ! iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac ...
La tine vokta & puseurile egocentrice te fac "Number One". :idea: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

De aia il apreciez pe Val, ca tine la caterinca...si uneori nici nu este suparacios ! :D S-a apaucat de miel acum 3 ore si de atunci scrie non-stop, cred ca nici macar de belit nu a avut timp... :lol:

Val, tu realizezi cat esti de singur intr-un razboi care nu-ti apartine ? Vezi pe cineva care sa fie de partea ta ? Asta nu te face sa te gandesti mai bine daca chiar este cazul sa lupti TU, in numele altora, cu pescarii cu care ai trait o mare parte din viata ? :roll: Ma intreb si eu.... si ai face bine sa te gandesti si tu la asta.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Paste fericit Cornele si toata stima din partea mea . Tot binele din lume ..tie si familei tale .
multumesc la fel...cand vrei esti un dulce...te pup !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

hai ca e tarziu ... repet e clipa de umilita , jertfa , si tolerenta .. Un Paste FERICIT tuturor !!!!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:De aia il apreciez pe Val, ca tine la caterinca...si uneori nici nu este suparacios ! :D S-a apaucat de miel acum 3 ore si de atunci scrie non-stop, cred ca nici macar de belit nu a avut timp... :lol:

Val, tu realizezi cat esti de singur intr-un razboi care nu-ti apartine ? Vezi pe cineva care sa fie de partea ta ? Asta nu te face sa te gandesti mai bine daca chiar este cazul sa lupti TU, in numele altora, cu pescarii cu care ai trait o mare parte din viata ? :roll: Ma intreb si eu.... si ai face bine sa te gandesti si tu la asta.... :wink:
Auzi in afara de vocal , te mai suna cineva ? M-i s-a cerut un target ...CM in 2014 , spus de citiva ...te deranjeaza ceva in ecuatia asta ? Ca vad ca in ciuda statutului tau de mascarici si de a face rau si numai rau , pentru ca acest canal de comunicare sa devina un film de SF . te bagi peste toata lumea .... cind tu esti varza ! Iti repet ultima data ... Paste fericit tie si famliei . Lasa-le pe restul ca de Paste lucrez..Maninca mielul ..si sparge-ti oualele cu altcineva ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In primul rand ca eu nu am prostul obicei sa vorbesc la telefon. Le las pe femei sa se ocupe cu asemenea treburi...

Doi. Cine ti-a cerut si cine te-a rugat sa te ocupi TU de treaba asta ? CM va fi in Romania ptr ca asa s-a stabilit deja, strategia voastra de a anunta ca s-a anulat, apoi "datorita interventiei noastre, a federatiei de cacat" am reusit sa il aducem din nou in Romania.... Ce tare. Doar ca astea le fumam cand tu plantai tutun....

PS Si lasa-l pe Carstocea sa se ocupe, el este reprezentantul nostru, al pescarilor !
PS 2 Nu te obliga nimeni sa scri aici, sa-mi faci mielu' mare mie si lui Andrei... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”