ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Si lasa-l pe Carstocea sa se ocupe, el este reprezentantul nostru, al pescarilor !
Nu te mai reprezinta Isarescu?
The One Team

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

AV pe tine nu te reprezinta Popescu?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:In primul rand ca eu nu am prostul obicei sa vorbesc la telefon. Le las pe femei sa se ocupe cu asemenea treburi...

Doi. Cine ti-a cerut si cine te-a rugat sa te ocupi TU de treaba asta ? CM va fi in Romania ptr ca asa s-a stabilit deja, strategia voastra de a anunta ca s-a anulat, apoi "datorita interventiei noastre, a federatiei de cacat" am reusit sa il aducem din nou in Romania.... Ce tare. Doar ca astea le fumam cand tu plantai tutun....

PS Si lasa-l pe Carstocea sa se ocupe, el este reprezentantul nostru, al pescarilor !
PS 2 Nu te obliga nimeni sa scri aici, sa-mi faci mielu' mare mie si lui Andrei... :mrgreen:

Pai tu nu vorbesti la telefon ca nu sti pe ce buton se apasa cind zici Alo !!!!
Nu m-a solicitat nimeni , decit aia care se pisha pe pescari de vreo 2 ani , trag de mine . ii pot refuza ??? ..... Vroiau o parere ... , cea mai buna dovada ! Inclusiv aia care au au adus tutunul si porumbul in Europa ....
Ce sa faci mai Vlade , lumea vede si judeca si isi alege pertanerii de dialog .... chiar si astia de ii numesti tu inamici . Cu un frant ca tine .... mai devreme sau mai tarziu acest Forum va toca si toca ....pina cand vei ramane singur ...la 80 ani !
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 21:43 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

Dl Val , se pare ca sunteti beat !?

am dreptate ?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei1982 scrie:Dl Val , se pare ca sunteti beat !?

am dreptate ?
Cine intreaba ?
Mao Tze Dun , parintele diversiunii , spunea asa ... O minciuna spusa de 1000 ori ve deveni un adevar .... Pacat ca nu se citeste textul scris si se citeste doar ora postarii ...uite asa batrinul chinez isi justifica inca o data teoria ..... care a nenorocit o tara ...
Iar patetismul tau este maxim ....Dl..Cutare ....esti beat !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 21:48 de către Val, modificat de 2 ori în total.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Pai de unde sa aiba atata curaj dragutul de el decat de fundul sticlei hahhahahhahahhahahhahahahhahahahahhahaha

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

A aparut RSC-ul la bara !!...atin' te la el... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: Si lasa-l pe Carstocea sa se ocupe, el este reprezentantul nostru, al pescarilor !
Nu te mai reprezinta Isarescu?
Ambii. :wink: Te-a sunat nea Mielu sa-l salvezi ca a intrat pe teren minat ? :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

Val scrie:
andrei1982 scrie:Dl Val , se pare ca sunteti beat !?

am dreptate ?
Cine intreaba ?
daca va dati jos ochelari de pe nas , o sa vedeti nick-ul , sau poate dati la o parte sticla faimosa de vin ( sau vodka ) si vedeti mai bine

Andrei ma cheama

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

gata Radule, ii luam?!un mandat ceva, o amenda penala, ceva de paste luam si noi? :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”