ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:

Pai tu nu vorbesti la telefon ca nu sti pe ce buton se apasa cind zici Alo !!!!
Nu m-a solicitat nimeni , decit aia care se pisha pe pescari de vreo 2 ani , trag de mine . ii pot refuza ??? ..... Vroiau o parere ... , cea mai buna dovada ! Inclusiv aia care au au adus tutunul si porumbul in Europa ....
Ce sa faci mai Vlade , lumea vede si judeca si isi alege pertanerii de dialog .... chiar si astia de ii numesti tu inamici . Cu un frant ca tine .... mai devreme sau mai tarziu acest Forum va toca si toca ....pina cand vei ramane singur ...la 80 ani !
E vroiau o parere.. doresc banii tai, ce te faci ca nu observi asta ? :D
Acest forum este casa noastra, repet, nu este nimeni fortat sa scrie....mai ales cand trebuia sa prepare mielu'.... :D
In fata ta sunt "frant" doar financiar, in rest stau mai bine ca tine...chiar si la "miel" ca tot repet cuvantul asta obsesiv in ultimele ore ! :mrgreen: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

daca va dati jos ochelari de pe nas , o sa vedeti nick-ul , sau poate dati la o parte sticla faimosa de vin ( sau vodka ) si vedeti mai bine

Andrei ma cheama
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nu are cum sa te vada, acum poarta ochelari de "eclipsa". :idea:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

"Unii devin cunoscuti prin pescuit, unii prin postari nenumarate."- Nicu Paleru
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

iohann scrie:gata Radule, ii luam?!un mandat ceva, o amenda penala, ceva de paste luam si noi? :lol: :lol: :lol:
hehhehehehehehehhe

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

si mai fac o singura observatie , se pare ca in faimoasa organizatie federatista exista numai specimene dubioase

incepand cu presedintele care este un tzepar si mai apoi un fost sef al competitiilor care i sa luat bomboana de la gura si acum se razbuna nu numai pe agvps ci pe toti pescarii si terminand cu un terminat imbuibat de votka ( pr ) care a f...t legal pe toata lumea pana acum ( se pare ca sta bine la prohab ) si inca mai incearca sa f..a tot ce prinde

pe principiul cine se aseamana se aduna , sfatul meu este sa va luat federatia si sa va spalati cu ea pe cap si lasati forumul asta in pace ca ne este scarba de cat tupeu aveti

si inca o data va mai dau RUSINEEE la cei trei muschetari

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei1982 scrie:
Val scrie:
andrei1982 scrie:Dl Val , se pare ca sunteti beat !?

am dreptate ?
Cine intreaba ?
daca va dati jos ochelari de pe nas , o sa vedeti nick-ul , sau poate dati la o parte sticla faimosa de vin ( sau vodka ) si vedeti mai bine

Andrei ma cheama
Andrei patru mii paispe ....aha m-am lamurit .... da imi aduc aminte de tine ... detii toate elementele si tu chiar ai toate parghille legale sa rezolvi ceva ... Te rugam draga Andrei ....te invit la MTS miercuri ... ce zici ? hai te rog ca aven nevioe ca de aer de ideile tale ...cred ca s-ar putea rezolva ceva cu expertiza ta ... Insistam si eu si AGVPS si chiar Popescu si-ar dori sa invetze ceva de la tine . Pe PM tinem legatura .. Paste fericit ! Keep in touch ... Multumesc .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RB Baits scrie:
iohann scrie:gata Radule, ii luam?!un mandat ceva, o amenda penala, ceva de paste luam si noi? :lol: :lol: :lol:
hehhehehehehehehhe
Ai terminat Red Bull ...ai ramas pe sec ? )))))))))))))))))))))

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:

Pai tu nu vorbesti la telefon ca nu sti pe ce buton se apasa cind zici Alo !!!!
Nu m-a solicitat nimeni , decit aia care se pisha pe pescari de vreo 2 ani , trag de mine . ii pot refuza ??? ..... Vroiau o parere ... , cea mai buna dovada ! Inclusiv aia care au au adus tutunul si porumbul in Europa ....
Ce sa faci mai Vlade , lumea vede si judeca si isi alege pertanerii de dialog .... chiar si astia de ii numesti tu inamici . Cu un frant ca tine .... mai devreme sau mai tarziu acest Forum va toca si toca ....pina cand vei ramane singur ...la 80 ani !
E vroiau o parere.. doresc banii tai, ce te faci ca nu observi asta ? :D
Acest forum este casa noastra, repet, nu este nimeni fortat sa scrie....mai ales cand trebuia sa prepare mielu'.... :D
In fata ta sunt "frant" doar financiar, in rest stau mai bine ca tine...chiar si la "miel" ca tot repet cuvantul asta obsesiv in ultimele ore ! :mrgreen: :D
Ete p.a
Pe tine te doresc Vlade, sa le dai , dar ei inca cred ca noi suntem prieteni si te pot infuentza ...sa cotizezi ... ce piata ai avea .....maxim ...
Eu aici nu mai sunt acasa ... aici si acum e greu ...si incerc din greu sa il fac canal de comunicare si nu de injurat ... dar ma rog , odata ce l-am dat , faci ce vrei ...Tu asta vrei .... sa ne injuram cat mai tare si sa razi tu in sinea ta ... in nuca aia ...
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 22:05 de către Val, modificat 1 dată în total.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Iti dai seama ce film are Val in cap acum gen Lupul Singuratic, cum se lupta el cu haita vrajmasa!!!!!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RB Baits scrie:Iti dai seama ce film are Val in cap acum gen Lupul Singuratic, cum se lupta el cu haita vrajmasa!!!!!
Stai la Casablanca .... ca dupa 3 Red Bull cu Gren Label .... iti place pianul ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”