ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:
RB Baits scrie:Iti dai seama ce film are Val in cap acum gen Lupul Singuratic, cum se lupta el cu haita vrajmasa!!!!!
Stai la Casablanca .... ca dupa 3 Red Bull cu Gren Label .... iti place pianul ...
Ai inceput sa-ti revii... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Insist Domnul Andrei cu ceva cifre ... ideile Dvs ne mobilizeaza ... Va rog sa confirmati prezenta intr-o delagatie neoficiala la MTS , in care va puteti expune punctul Dvs de vedere . Si daca nu va place anturajul , puteti intra pe o alta poarta . Important este sa va spuneti ce aveti pe suflet cu maturitarea si precizia ceruta de eveniment ... Propunerea este de la un om pe care l-ati categorisit beat ....si atit . Erati fem convins ! Repet postarea ca mi-ar face placere sa va vad argumentele la MTS ! Cu stima si Paste fericit !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Val scrie:Insist Domnul Andrei cu ceva cifre ... ideile Dvs ne mobilizeaza ... Va rog sa confirmati prezenta intr-o delagatie neoficiala la MTS , in care va puteti expune punctul Dvs de vedere . Si daca nu va place anturajul , puteti intra pe o alta poarta . Important este sa va spuneti ce aveti pe suflet cu maturitatea si precizia ceruta de eveniment ... Propunerea este de la un om pe care l-ati categorisit beat ....si atit . Erati fem convins ! Repet postarea ca mi-ar face placere sa va vad argumentele la MTS ! Cu stima si Paste fericit !
Cu scuze ca il deranjez pe Vladutz
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 22:28 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

:lol: :lol:
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 22:29 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

dl val sunteti patetic va rog

am gasit un citat despre dvs si av , e bine sa il cititi si sa cugetati in vinerea mare , poate maine va spovediti si scapati de satana

""
Măi Nea Caisă,

Eu nu mint nici prin omisiune, nici altfel. Nu mă interesează curvăsăria unui Pangică sau Vlădeanu, sau istoria raporturilor contra naturii pe care le ai cu ei.
Dacă ei sunt gerontofili, necrofili sau profanatori de morminte federale, treaba lor!
Important este ca aceia care citesc ce scrii să nu dea doi bani pe abjecţiile tale de moş coclit şi să nu facă greseala de a-ţi încredinţa vreun ban, ca să-l toci tu prin tribunale.
Eu m-am adresat întotdeauna condescendent, deşi mi-erra greu să fac un astfel de compromis faţă de licheaua bătrână care eşti.

Nu sperii pe nimeni, lumea merge la ce competiţii doreşte fără să te întrebe, dacă CIPS a relocat CM Crap...treaba lor şi a celor de la AGVPS. Iar tu visezi noaptea banii şi te trezeşti plin de bale.
Să-ţi pui pofta-n cui, jerpelitule! Nu o să reprezinţi niciodată pescarii români!""

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei1982 scrie:dl val sunteti patetic va rog

am gasit un citat despre dvs si av , e bine sa il cititi si sa cugetati in vinerea mare , poate maine va spovediti si scapati de satana

""
Măi Nea Caisă,

Eu nu mint nici prin omisiune, nici altfel. Nu mă interesează curvăsăria unui Pangică sau Vlădeanu, sau istoria raporturilor contra naturii pe care le ai cu ei.
Dacă ei sunt gerontofili, necrofili sau profanatori de morminte federale, treaba lor!
Important este ca aceia care citesc ce scrii să nu dea doi bani pe abjecţiile tale de moş coclit şi să nu facă greseala de a-ţi încredinţa vreun ban, ca să-l toci tu prin tribunale.
Eu m-am adresat întotdeauna condescendent, deşi mi-erra greu să fac un astfel de compromis faţă de licheaua bătrână care eşti.

Nu sperii pe nimeni, lumea merge la ce competiţii doreşte fără să te întrebe, dacă CIPS a relocat CM Crap...treaba lor şi a celor de la AGVPS. Iar tu visezi noaptea banii şi te trezeşti plin de bale.
Să-ţi pui pofta-n cui, jerpelitule! Nu o să reprezinţi niciodată pescarii români!""
Este o foarte bune forma de informare ..... avem si presedinte de stat penal . Avem si Prim Ministru plagiator si copliot de F 16 , avem si 3/4 sferturi din baronii locali la DNA , avem o echipa de fotbal de 10 baieti la puscarie , este maxim sa te informezi din presa si din Mao Tze Dun ...
Dar cum sa iti permiti tu sa ma intrebi aiurea ... ori imi spui bai frantile esti beat ? ori ma intrebi altceva , cind o iei cu dl. Val ....sau Pangica ....eti beat ?
Copile lumea e in miscare si nu mai lua pozitie ....pina nu te documentezi .... te intreb inca o data vii miercuri la MTS ? Ai invitatie !
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 22:38 de către Val, modificat de 3 ori în total.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Bai, da' nu va mai satura Dumnezeu ?Nici macar in zilele astea?
Tot ce va intereseaza sunt clasamente, trofee , federatii, bani, combinatii, punctaje, medalii, ministere, reprezentari, functii . Ca sa nu mai vorbim de cine, care face cea mai tare bila de pe mapamond ! Si bineinteles, ca suntem intelectuali, mai dam si cite un citat, ca de , e de bon-ton !
Da' de placerea pescuitului mai stiti ?

Hai sa aveti un Paste linistit !

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

uite material domn pangica , sa va vada lumea cine sunteti , tu si cu distrugatorul pescuitului sportiv RUSINEEEEEEE

apsalba scrie:
daravela, nu spune chiar tot despre mânăria de la Corbu din 2012. Oamenii ăștia or să înceapă să gândească și o să înceapă să-mi dea dreptate mie. Lasă-i așa aburiți ca să creadă că eu sunt dușmanul pescuitului sportiv din România, nu cei care sunt cercetați de DNA.
PS Oare Matteoli știe de dosarul DNA? Și cum oare a fost convins să-l mai dea odată României? Și tu și alții mă acuzați pe mine că vreau să vă iau mărunțișul din buzunar. Văd că știi sumele corecte care s-au manevrat. Coincid cu cele pe care le aveam și eu. Acum întelegi care era miza organizării celui de-al II-lea CM de crap din România?
Asta cu ingredientul cu care s-au furajat peștii au dat-o pe goarnă pentru prima dată englezii, chiar după CM 2012. Mai ai să spui și cine a fost furnizorul păpicii pentru ciortani! Îl ști?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Moş Bodrângă, informaţiile alea sunt publice de mult
Iar miza ta, booşorogule, o constituie tocmai banii ăia. Cifrele ţi le poate confirma şi dl.Andrei Vlădeanu, ciracul tău, care s-a înfruptat copios în trecut din prăjitură, iar acum AGVPS l-a gonit de la masa cu bunătăţi.
De aia a venit la federaţie, crezând că poate băga botul în troaca ta...nu a crezut că este chiar goală de tot.
Acuma ai înţeles faza cu ingredientele? Cu "antrenorul federal" Vlădeanu...
Panaramă, şi dacă te acceptau ăia la CIPS, nu vedeai decât fărâmituri...doar nu era prost Vlădeanu să furnizeze ingredientele alea prin federaţie.
Eşti retard sau sclerozat, de nu ai înţeles toate astea ? Noroc că v-a şutuit CIPS, că altfel făceai apoplexie, băi Parkinson.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei1982 scrie:uite material domn pangica , sa va vada lumea cine sunteti , tu si cu distrugatorul pescuitului sportiv RUSINEEEEEEE

apsalba scrie:
daravela, nu spune chiar tot despre mânăria de la Corbu din 2012. Oamenii ăștia or să înceapă să gândească și o să înceapă să-mi dea dreptate mie. Lasă-i așa aburiți ca să creadă că eu sunt dușmanul pescuitului sportiv din România, nu cei care sunt cercetați de DNA.
PS Oare Matteoli știe de dosarul DNA? Și cum oare a fost convins să-l mai dea odată României? Și tu și alții mă acuzați pe mine că vreau să vă iau mărunțișul din buzunar. Văd că știi sumele corecte care s-au manevrat. Coincid cu cele pe care le aveam și eu. Acum întelegi care era miza organizării celui de-al II-lea CM de crap din România?
Asta cu ingredientul cu care s-au furajat peștii au dat-o pe goarnă pentru prima dată englezii, chiar după CM 2012. Mai ai să spui și cine a fost furnizorul păpicii pentru ciortani! Îl ști?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Moş Bodrângă, informaţiile alea sunt publice de mult
Iar miza ta, booşorogule, o constituie tocmai banii ăia. Cifrele ţi le poate confirma şi dl.Andrei Vlădeanu, ciracul tău, care s-a înfruptat copios în trecut din prăjitură, iar acum AGVPS l-a gonit de la masa cu bunătăţi.
De aia a venit la federaţie, crezând că poate băga botul în troaca ta...nu a crezut că este chiar goală de tot.
Acuma ai înţeles faza cu ingredientele? Cu "antrenorul federal" Vlădeanu...
Panaramă, şi dacă te acceptau ăia la CIPS, nu vedeai decât fărâmituri...doar nu era prost Vlădeanu să furnizeze ingredientele alea prin federaţie.
Eşti retard sau sclerozat, de nu ai înţeles toate astea ? Noroc că v-a şutuit CIPS, că altfel făceai apoplexie, băi Parkinson.
bati campii .. te intreb ultima data .. ti-e frica de raspuns ? Vii miercuri ? Documenteaza-te pina atunci si spune-le pe toate la MTS ! Hai ca tupeu de Forum ai ....ai si in viata reala ?
fa copy paste la astea si sustine-le macar in doua fraze legate ...O sa imi schimb semnatura un Mos Badranga ... )))))))))))
Bai Ioana D Arc ... te invit de 2 pagini , daca ai ceva de spus ia-ti costumul in dinti si spune ! La Nivel inalt !
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 22:45 de către Val, modificat 1 dată în total.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

[quote="Vladut Mateianu"]Val, parca ziceai ca te ocupi de miel.... [quote]

Ori a pus lala pe un miel mic si l-a terminat repede ori are dexteritate si se pricepe la belit.
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”